KVRT ve Malwarebytes güvenlik için yeterli mi?

DrBlaiseSA

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 an515-58-76m7
Intel Core i9-12900H
Rtx 4060 (laptop)
Ram:16
512GB SSD
Meslek
Öğrenci
Merhaba, önceki konularda ve diğer kullancıların konularına bakarak malware ve KVRT uygulamasını buldum. Antivirüs alacak bütçem olmadığı için Defender ile idare etmekteyim. Asıl sorum şu: KVRT ve malware ile tarama yaparsam bilgisayarım güvende olur mu? Yoksa bunlar basit programlar mıdır? Şimdiden teşekkürler.

Kaspersky Virüs Removal ile Malwarebytes anitivirüs programı değillerdir. Malwarebytes bir antimalware, Kaspersky Virüs Removal kötü amaçlı yazılımları temizleme aracıdır. Bunlar gerçek zamanlı koruma sağlamaz. Basit program değiller. Eğer bilinçli kullanıcıysanız Defender ile devam edebilirsiniz veya bir ücretsiz antivirüs indirin. Kaspersky Free, ESET, Bitdefender vb. antivirüsler. İnternette keyleri ucuza bulunabiliyor veya diğer yollardan bulabilirsiniz.

Kaspersky virüs removal ile Malwarebytes anitivirüs programı değillerdir. Malwarebytes bir antimalware, Kaspersky virüs removal kötü amaçlı yazılımları temizleme aracıdır. Bunlar gerçek zamanlı koruma sağlamaz. Basit program değiller. Eğer bilinçli kullanıcıysanız Defender ile devam edebilirsiniz veya bir ücretsiz antivirüs indirin. Kaspersky free, ESET, Bitdefender vb. antivirüsler. İnternette keyleri ucuza bulunabiliyor veya diğer yollardan bulabilirsiniz.

Antivirüs olmadıklarını biliyorum sadece bilgisayarı aralıklarla taramak için ideal midir? Diye sormak istedim. Teşekkürler hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı