edsn Centipat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2022 #1 85 TL var. Parayı çekmek istiyorum fakat biri çekmeyin biri çekin diyor net bilgisi olan biri cevaplarsa çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2022
85 TL var. Parayı çekmek istiyorum fakat biri çekmeyin biri çekin diyor net bilgisi olan biri cevaplarsa çok sevinirim.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.044 Makaleler 2 Çözümler 32 25 Kasım 2022 #2 Parayı çekebilirsiniz, zaten 85 lira için vergi ödemenizde gerekmez.
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 25 Kasım 2022 #3 edsn dedi: 85 TL var. Parayı çekmek istiyorum fakat biri çekmeyin biri çekin diyor net bilgisi olan biri cevaplarsa çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Yasal olmasa sence bu kadar yayılabilir ve ayakta kalabilir miydi? Bir sıkıntı olmaz benim arkadaşım 50-50-50-50 200 TL çekti. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2022
edsn dedi: 85 TL var. Parayı çekmek istiyorum fakat biri çekmeyin biri çekin diyor net bilgisi olan biri cevaplarsa çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Yasal olmasa sence bu kadar yayılabilir ve ayakta kalabilir miydi? Bir sıkıntı olmaz benim arkadaşım 50-50-50-50 200 TL çekti.
Zerons Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 5.003 Makaleler 3 Çözümler 94 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 GPU: GIGABYTE Eagle RTX 3050 Anakart: ASUS Prime B450M-K II RAM: GSKILL Ripjaws 8x2 3200MHz DDR4 RAM Kasa: Corsair Spec Delta RGB PSU: Corsair CV550 550W SSD: Kioxia Exceria NVMe M2 500GB Monitör: GIGABYTE G24F-2 Klavye: AOC GK200s Fare: Trust GXT180 Kusan Mikrofon: Trust GXT232 Mantis Kulaklık: Rampage RM-K27 X-Jammer Gamepad: Polosmart PSG05 Telefon: Xiaomi Redmi Note 8 Pro 8/128 Bileklik: Xiaomi Mi Band 5 Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2022 #4 Yasal, Papara'ya yaklaşık 100TL kadar bir para çektim bir sorun olmadı.
edsn Centipat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2022 #5 F 16 Fighting Falcon dedi: Parayı çekebilirsiniz, zaten 85 lira için vergi ödemenizde gerekmez. Genişletmek için tıkla... OnurOfc dedi: Yasal olmasa sence bu kadar yayılabilir ve ayakta kalabilir miydi? Bir sıkıntı olmaz benim arkadaşım 50-50-50-50 200 TL çekti. Genişletmek için tıkla... Zerons dedi: Yasal, Papara'ya yaklaşık 100TL kadar bir para çektim bir sorun olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam bende yasal olduğunu düşünüyorum ama beni kuşkulandıran bu adam oldu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
F 16 Fighting Falcon dedi: Parayı çekebilirsiniz, zaten 85 lira için vergi ödemenizde gerekmez. Genişletmek için tıkla... OnurOfc dedi: Yasal olmasa sence bu kadar yayılabilir ve ayakta kalabilir miydi? Bir sıkıntı olmaz benim arkadaşım 50-50-50-50 200 TL çekti. Genişletmek için tıkla... Zerons dedi: Yasal, Papara'ya yaklaşık 100TL kadar bir para çektim bir sorun olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam bende yasal olduğunu düşünüyorum ama beni kuşkulandıran bu adam oldu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 25 Kasım 2022 #6 edsn dedi: Hocam bende yasal olduğunu düşünüyorum ama beni kuşkulandıran bu adam oldu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ya hocam yok öyle birşey. Boşverin.
edsn dedi: Hocam bende yasal olduğunu düşünüyorum ama beni kuşkulandıran bu adam oldu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ya hocam yok öyle birşey. Boşverin.
edsn Centipat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2022 #7 OnurOfc dedi: Ya hocam yok öyle bir şey. Boş verin. Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam çekiyorum parayı.
OnurOfc dedi: Ya hocam yok öyle bir şey. Boş verin. Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam çekiyorum parayı.
KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.187 Makaleler 1 Çözümler 44 25 Kasım 2022 #8 Çekin hocam çekin hiçbir sıkıntı olmuyor ben 200 liradan fazla para aldım oradan.
Alf0nz0 Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.033 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2022 #9 Bence bir şey olmaz ama bilemiyorum herkes bedavadan para kazanıyor ne güzel Türkiye be. edsn dedi: 85 TL var. Parayı çekmek istiyorum fakat biri çekmeyin biri çekin diyor net bilgisi olan biri cevaplarsa çok sevinirim. Genişletmek için tıkla...
Bence bir şey olmaz ama bilemiyorum herkes bedavadan para kazanıyor ne güzel Türkiye be. edsn dedi: 85 TL var. Parayı çekmek istiyorum fakat biri çekmeyin biri çekin diyor net bilgisi olan biri cevaplarsa çok sevinirim. Genişletmek için tıkla...
4 460msMustafa Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2022 #10 Kwai şu saçma reklamlarla karşımıza çıkan t*kt*k benzeri uygulama değil mi oradan nasıl para kazanılıyor aydınlatır mısınız?
Kwai şu saçma reklamlarla karşımıza çıkan t*kt*k benzeri uygulama değil mi oradan nasıl para kazanılıyor aydınlatır mısınız?