S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 28 Kasım 2022 #21 Tamamdır o zaman pc geçince emilatöre kurup açarım 1-2 gün telefonu kullanamayacağım.
Lucky7 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.454 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye 28 Kasım 2022 #22 Pube dedi: Davet ederek para kazanmak en iyisi ben 100 liradan fazla kazanmıştım. Ya da içerik üreticisi olabilirsin ama biraz cızırtılı iş ben denemiştim bir aralar yarıda bıraktım. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl yaptınız xioami telefonda çift uygulama yapıyorum olmuyor çıkmıyor.
Pube dedi: Davet ederek para kazanmak en iyisi ben 100 liradan fazla kazanmıştım. Ya da içerik üreticisi olabilirsin ama biraz cızırtılı iş ben denemiştim bir aralar yarıda bıraktım. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl yaptınız xioami telefonda çift uygulama yapıyorum olmuyor çıkmıyor.
Pube Megapat Katılım 6 Mayıs 2016 Mesajlar 723 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Aspire 3 A315-59 Intel Core I7-1255U, Intel Iris Xe Graphics. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Kasım 2022 #23 Lucky7 dedi: Hocam nasıl yaptınız Xiaomi telefonda çift uygulama yapıyorum olmuyor çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Tam olarak ne çıkmıyor?
Lucky7 dedi: Hocam nasıl yaptınız Xiaomi telefonda çift uygulama yapıyorum olmuyor çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Tam olarak ne çıkmıyor?