Pube Megapat Katılım 6 Mayıs 2016 Mesajlar 723 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Aspire 3 A315-59 Intel Core I7-1255U, Intel Iris Xe Graphics. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Kasım 2022 #11 sofu44 dedi: Sadece arkadaş davet ederek değil içerik üretici olarak da kazanabiliyorsunuz. Ama bunun için bir ajans ile çalışmanız gerek. Yanlışım yoksa ajans sizin adınıza vergi veriyor. Tabii ne kadar doğrudur emin olamadım. Burası Türkiye Genişletmek için tıkla... O işler biraz karışık bir deniyeyim demiştimde gerek yok davet etmeye devam.
sofu44 dedi: Sadece arkadaş davet ederek değil içerik üretici olarak da kazanabiliyorsunuz. Ama bunun için bir ajans ile çalışmanız gerek. Yanlışım yoksa ajans sizin adınıza vergi veriyor. Tabii ne kadar doğrudur emin olamadım. Burası Türkiye Genişletmek için tıkla... O işler biraz karışık bir deniyeyim demiştimde gerek yok davet etmeye devam.
mavıuszed Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 1.737 Çözümler 4 28 Kasım 2022 #12 Bence bir şey olmaz. Freelancerlar hayvan gibi para kazanıp hiç vergi ödemiyorlar yine de içiniz rahat etmezse bilgili birine sorup öyle çekin.
Bence bir şey olmaz. Freelancerlar hayvan gibi para kazanıp hiç vergi ödemiyorlar yine de içiniz rahat etmezse bilgili birine sorup öyle çekin.
DestroyEverything Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 1.708 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #13 ahmet164632 dedi: Kwai'den 5TL çeken biri ben bu işe girmek istediğimi söylediğinde 8000TL para cezası yediğini söyledi. Size danışmak istedim. Genişletmek için tıkla... Veergi yiyiyor muyuz?
ahmet164632 dedi: Kwai'den 5TL çeken biri ben bu işe girmek istediğimi söylediğinde 8000TL para cezası yediğini söyledi. Size danışmak istedim. Genişletmek için tıkla... Veergi yiyiyor muyuz?