MekatronikciAbi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 56 10 Eylül 2024 #11 sarikola dedi: 6.tip KYK kazandım aylık 855 TL ama odalar 6 kişilik. Çok saçma. 2. 3. tip yurtlarda 6 kişi bir fark olmamasına rağmen neden en pahalı ücreti ödüyorum? Genişletmek için tıkla... Hocam tip işi artık dümen oldu. Ben tip 5'te kalıyordum zamanında hem 8 kisi kalıyordum hem de tip 5 parası veriyordum.
sarikola dedi: 6.tip KYK kazandım aylık 855 TL ama odalar 6 kişilik. Çok saçma. 2. 3. tip yurtlarda 6 kişi bir fark olmamasına rağmen neden en pahalı ücreti ödüyorum? Genişletmek için tıkla... Hocam tip işi artık dümen oldu. Ben tip 5'te kalıyordum zamanında hem 8 kisi kalıyordum hem de tip 5 parası veriyordum.
yakupcemil Decapat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #12 sarikola dedi: bende öyle sanıyodum üstüne bide yurt bu sene yapılmış ona rağmen ranzalı ve 6 kişilik Genişletmek için tıkla... hangi il ve yurt
sarikola dedi: bende öyle sanıyodum üstüne bide yurt bu sene yapılmış ona rağmen ranzalı ve 6 kişilik Genişletmek için tıkla... hangi il ve yurt