KYK Borcu En Kolay Nasıl Ödenir?

Makaleler
2
Daha fazla  
Evet arkadaşlar, 10. ayda 11.000 TL'lik borcum devreye girecek. İşsizlik nedeni ile 1 sene erteletmeyi düşünüyorum. Şu an 2 yıllık bir üniversitenin son dönemini okuyorum fakat bitmeyecek, uzayacak maalesef Hocalar sağ olsun...

Bu borcu nasıl kapatabilirim? Asgari ücret ile ödenir ama 2 sene uzar bu olay.

Kısa yoldan para nasıl kazanabilirim ?

Sizin de borçlarınız var mı böyle? KYK dan kredi çekip ödediniz mi, tavsiyeleriniz neler?

Bir işe girene kadar senden o parayı almıyorlar diye biliyorum. Zaten mezun olup bir işe girersen rahatça ödeyebilirsin

Ödeme, zaten sürekli af çıkıyor veya erteleniyor. Suriyelilere 1200 TL burs verilen yerde sen kredini geri ödememişsin çok değil.

Bir işe girene kadar senden o parayı almıyorlar diye biliyorum. Zaten mezun olup bir işe girersen rahatça ödeyebilirsin
Yok ya zaman çizelgesi var e-devlet üzerinde gözüküyor. Ödemediğin zaman gecikme zammı koyuyorlar
Ya çalışacağım işler belli. Ya bi bakkala gireceğim ya da bir internet kafe falan bulabilirsem o işe girerim. Asgari ücret yani

Ödeme, zaten sürekli af çıkıyor veya erteleniyor. Suriyelilere 1200 TL burs verilen yerde sen kredini geri ödememişsin çok değil.
1 sene ertelemesi var. Onun dışında mecburi ödeme. Suriyeliler bizden daha rahat yaşıyor vallahi Ama şimdi konumuz bu değil

2013 yılında beri sürekli af çıkıyor veya erteleniyor, en son 31 Mayıs 2017 tarihine ertelendi tüm borçlar.

Ben de kredi almıştım. 2010 yılında taksitler başladı. Ve ben hiçbir taksidini ödeyemedim. Atanamayınca kaldı öyle. En sonunda 4 yıl boyunca hiç ödeme yapmayınca bulunduğum ilin vergi dairesine borcu göndermişler. Ana borcum 8500 TL. Faizi ile birlikte şimdi 15000 TL oldu. Atanamazsam bu borcu ödeyemem ve sürekli artacak. Bakalım sonum ne olacak. Tek umudum çok zor ama atanmak ve bir af çıkarak faizlerin silinmesi. Sana tavsiyem borcunu ertelet ve bu zaman içinde bir işe girip para biriktirip taksitleri ödemendir. Yoksa benim gibi sürekli faiz binip durur.

Bölüm nedir?

Öyle düşünüyorum. En kötü ödenecek bir şekilde ama bakalım. İddia falan mı tutturmaya çalışsak ne yapsak

Ziraat mühendisliği bitirdim. 2009 da bitirdim. Şu zaman oldu atanamadım.

Öyle düşünüyorum. En kötü ödenecek bir şekilde ama bakalım. İddia falan mı tutturmaya çalışsak ne yapsak
Haklısın son şansımız iddia. Hayatım da tek bir kez oynadım. Ve kazandım oran 1/25 idi. 2 TL verip 50 TL almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…