KYK burs başvurusu nasıl yapılır?

Ana De Armas

Centipat
Daha fazla  
Nevşehir'e gideceğim üniversite için başvurmam gerek. Burs veya KYK neler var? Veyahut nereden araştırabilirim? Detaylıca bana anlatabilir misiniz acaba?

Sadece bursa ya da krediye başvuramıyorsunuz. Başvurular açıldığı zaman, başvuruyorsunuz. Şansınıza kredi ya da burs çıkıyor, şansa kalmış. Bazı vakıfların verdiği burslar da olabiliyor, şartlarına bakmak lazım ve sizden burs adı altında banka hesabı açmanızı isteyen ve sizden o banka hesabını isteyen dolandırıcılara karşı kesinlikle dikkat edin. Hiçbir vakıf ya da burs veren, sizden banka hesabı istemez.

Sadece bursa ya da krediye başvuramıyorsunuz. Başvurular açıldığı zaman, başvuruyorsunuz. Şansınıza kredi ya da burs çıkıyor, şansa kalmış. Bazı vakıfların verdiği burslar da olabiliyor, şartlarına bakmak lazım ve sizden burs adı altında banka hesabı açmanızı isteyen ve sizden o banka hesabını isteyen dolandırıcılara karşı kesinlikle dikkat edin. Hiçbir vakıf ya da burs veren, sizden banka hesabı istemez.

e-Devlet üzerinden başvuruluyor.

e-Devlet dışında herhangi bir yerden başvuru yeri var mı bir de e-Devlet'e tam olarak ne yazmam lazım her ikisi içinde.

e-Devlet'ten burs/kredi başvurusu şeklinde aratırsanız muhtemelen çıkar.

Hocam yurt başvurusunu buldum sanırım şu lakin burs başvurusunu sanırsam bulamadım.
Acaba henüz açılmamış olabilir mi ben yurt başvuruları ile aynı anda açılıyor sanıyordum galiba Ekim'de açılıyor.

1756726597243.png

1756726553079.png

Başvurular başladığında açılır. Şimdilik başvuruları başlamadı.

Başvurular başladığında açılır. Şimdilik başvuruları başlamadı.
merhabalar size açık lise hakkında soru sormak istiyorum önceki cevaplarınızda bilgili gibi görünüyorsunuz açık öğretim lisesinde mezun olamadım aralıkta 2026 eğitim döneminde o dersten muaf olup mezun olacagım ama üniversiteye kayıt yaptırmak istiyorum nasıl olacak

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı