Z Zerefnoakatsuki Centipat Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 21:11 #1 T.C. 0 ile bitiyor ama bu saate kadar hala burs yatmadı. Ayrıca uygulama için şifre verdiler ama hesaplarım kısmında hesap yok görünüyor.
T.C. 0 ile bitiyor ama bu saate kadar hala burs yatmadı. Ayrıca uygulama için şifre verdiler ama hesaplarım kısmında hesap yok görünüyor.
Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.764 Çözümler 22 Salı 21:19 #2 Şubeye gidip hesabı açtırmanız lazım galiba.
Z Zerefnoakatsuki Centipat Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 21:21 #3 Ssansarsalvo dedi: Şubeye gidip hesabı açtırmanız lazım galiba. Genişletmek için tıkla... Otomatik açılmıyor mu ve 18 değilim tek başıma açabilir miyim bilmiyorum çünkü müşteri hizmetlerine bağlanılmıyor.
Ssansarsalvo dedi: Şubeye gidip hesabı açtırmanız lazım galiba. Genişletmek için tıkla... Otomatik açılmıyor mu ve 18 değilim tek başıma açabilir miyim bilmiyorum çünkü müşteri hizmetlerine bağlanılmıyor.
V vexrion Picopat Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 143 Salı 21:33 #4 Zerefnoakatsuki dedi: Otomatik açılmıyor mu ve 18 değilim tek başıma açabilir miyim bilmiyorum çünkü müşteri hizmetlerine bağlanılmıyor. Genişletmek için tıkla... Bende aynı durumdayım kredi bekliyorum ama yatmadı.
Zerefnoakatsuki dedi: Otomatik açılmıyor mu ve 18 değilim tek başıma açabilir miyim bilmiyorum çünkü müşteri hizmetlerine bağlanılmıyor. Genişletmek için tıkla... Bende aynı durumdayım kredi bekliyorum ama yatmadı.
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.778 Makaleler 27 Çözümler 183 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı Salı 21:36 #5 Zerefnoakatsuki dedi: Otomatik açılmıyor mu ve 18 değilim tek başıma açabilir miyim bilmiyorum çünkü müşteri hizmetlerine bağlanılmıyor. Genişletmek için tıkla... Genelde otomatik açılıyor herkeste. Eğer ziraat mobile girip hesabını görüntüleyebiliyorsan başka yapman gereken bir şey yok. Maalesef bu sene biraz gecikti her şey.
Zerefnoakatsuki dedi: Otomatik açılmıyor mu ve 18 değilim tek başıma açabilir miyim bilmiyorum çünkü müşteri hizmetlerine bağlanılmıyor. Genişletmek için tıkla... Genelde otomatik açılıyor herkeste. Eğer ziraat mobile girip hesabını görüntüleyebiliyorsan başka yapman gereken bir şey yok. Maalesef bu sene biraz gecikti her şey.
V vexrion Picopat Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 143 Salı 21:44 #6 Bayram Reis dedi: Genelde otomatik açılıyor herkeste. Eğer Ziraat Mobil'e girip hesabını görüntüleyebiliyorsan başka yapman gereken bir şey yok. Maalesef bu sene biraz gecikti her şey. Genişletmek için tıkla... Bende hesap gözükmüyor ve parayı bugün almam lazımdı. Yarın ziraate gidip hesap mı açtırmalıyım?
Bayram Reis dedi: Genelde otomatik açılıyor herkeste. Eğer Ziraat Mobil'e girip hesabını görüntüleyebiliyorsan başka yapman gereken bir şey yok. Maalesef bu sene biraz gecikti her şey. Genişletmek için tıkla... Bende hesap gözükmüyor ve parayı bugün almam lazımdı. Yarın ziraate gidip hesap mı açtırmalıyım?
Z Zerefnoakatsuki Centipat Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 21:44 #7 Bayram Reis dedi: Genelde otomatik açılıyor herkeste. Eğer Ziraat Mobil'e girip hesabını görüntüleyebiliyorsan başka yapman gereken bir şey yok. Maalesef bu sene biraz gecikti her şey. Genişletmek için tıkla... Uygulamaya girebiliyorum şifre gönderdiler ama hesaplarım kısmına girince hesap göstermiyor. E devletten baktığımda da yatırıldı gösteriyor.
Bayram Reis dedi: Genelde otomatik açılıyor herkeste. Eğer Ziraat Mobil'e girip hesabını görüntüleyebiliyorsan başka yapman gereken bir şey yok. Maalesef bu sene biraz gecikti her şey. Genişletmek için tıkla... Uygulamaya girebiliyorum şifre gönderdiler ama hesaplarım kısmına girince hesap göstermiyor. E devletten baktığımda da yatırıldı gösteriyor.
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.778 Makaleler 27 Çözümler 183 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı Salı 21:55 #8 vexrion dedi: Bende hesap gözükmüyor ve parayı bugün almam lazımdı. Yarın ziraate gidip hesap mı açtırmalıyım? Genişletmek için tıkla... Evet hesap yoksa git bir danış. Zerefnoakatsuki dedi: Uygulamaya girebiliyorum şifre gönderdiler ama hesaplarım kısmına girince hesap göstermiyor. E devletten baktığımda da yatırıldı gösteriyor. Genişletmek için tıkla... 1-2 gün bekleyin gelmezse Ziraat'e uğrayın. Veli zorunluluğu olur mu bilmem ama zannetmiyorum. Merak etmeyin paranız devlette kalmaz. Benim 1.5 ay geç yattığı oldu.
vexrion dedi: Bende hesap gözükmüyor ve parayı bugün almam lazımdı. Yarın ziraate gidip hesap mı açtırmalıyım? Genişletmek için tıkla... Evet hesap yoksa git bir danış. Zerefnoakatsuki dedi: Uygulamaya girebiliyorum şifre gönderdiler ama hesaplarım kısmına girince hesap göstermiyor. E devletten baktığımda da yatırıldı gösteriyor. Genişletmek için tıkla... 1-2 gün bekleyin gelmezse Ziraat'e uğrayın. Veli zorunluluğu olur mu bilmem ama zannetmiyorum. Merak etmeyin paranız devlette kalmaz. Benim 1.5 ay geç yattığı oldu.
Z Zerefnoakatsuki Centipat Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 22:00 #9 Reşit değilim o yüzden veli zorunluluğu var ama para bana lazım reşit olmadığım için telefondan da halledemiyorum.
Reşit değilim o yüzden veli zorunluluğu var ama para bana lazım reşit olmadığım için telefondan da halledemiyorum.
Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.764 Çözümler 22 Salı 23:51 #10 Zerefnoakatsuki dedi: Otomatik açılmıyor mu ve 18 değilim tek başıma açabilir miyim bilmiyorum çünkü müşteri hizmetlerine bağlanılmıyor. Genişletmek için tıkla... Ben 18 olmadığım için ebeveynim şubeye gidip açtırtmıştı. Zerefnoakatsuki dedi: Reşit değilim o yüzden veli zorunluluğu var ama para bana lazım reşit olmadığım için telefondan da halledemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben şubeye gitmemiştim, ailenden biri gidip halledebilir, ne olur olmaz kimliğinizi de verin.
Zerefnoakatsuki dedi: Otomatik açılmıyor mu ve 18 değilim tek başıma açabilir miyim bilmiyorum çünkü müşteri hizmetlerine bağlanılmıyor. Genişletmek için tıkla... Ben 18 olmadığım için ebeveynim şubeye gidip açtırtmıştı. Zerefnoakatsuki dedi: Reşit değilim o yüzden veli zorunluluğu var ama para bana lazım reşit olmadığım için telefondan da halledemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben şubeye gitmemiştim, ailenden biri gidip halledebilir, ne olur olmaz kimliğinizi de verin.