KYK depremzede kaydı için belge istiyor

Yurtları arayıp durumumuzu belirtip öğrenip bilgi paylaşalım arkadaşlar milletin geleceği söz konusu

özellikle araştırıp depremzede kontejyaninini seçtim yurtlar müdürlüğünü arayıp sorduk İl önemli dendi Adanadayiz biraz araştırdım , ohal ilan edilen illerdeki öğrenciler depremzede kontejyanini kullanabilir diyordu şuan ise orta hasarlı belge istiyor bizim bina ise az hasarlı çıkmıştı.maxtr

Aynı durum. Bakanlığı aradım. Yanlış beyanda bulunmuşsunuz diyorlar. ÖSYM'ye göre depremzedeyiz ve ek kontenjanla üniversiteye yerleşebiliyoruz ama GSB'ye göre depremzede değiliz ve yurda yerleşemiyoruz. Depremzede tanımınızı bir yerde paylaştınız mı diyorum, yok; ne olacak diyorum, sorumluluk sizde diyor görüştüğüm kişi. Kızınız arasın, yanlış beyanda bulundum desin, belki tekrar değerlendirilir... Allah Allah. Etrafımda birkaç kişi daha var aynı durumda.

Benimde başıma geldi saat 2 te yurt memuruyla konusacam arkadaşta böyle bir şey olmuş evin durumu belgesini istiyorlarmış yani moladalar yoksa saat 12 te konuşacaktım yerleştiğiniz yurdu arayın onlar belki farklı bilgi verebilirler

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINI ARADIM
BAKANLIKTAN HABER GELMİŞ
KYK YURTLARINA FAKS ÇEKİLMİŞ
AZ HASARLI OLANLAR YANLIŞ BEYAN YAPMAMIŞ SAYILACAKTIR.
NORMAL ÜCRETLERİNİ ÖDEYİP YERLERİNDE KALABİLECEKLERDİR.
DENDİ BANA HAYIRLI OLSUN

Kesin mi hocam ecel terleri döküyorum.

Hepinize hayırlı olsun. Olmazsa CİMER'e şikayet edin.

Hasarsız olanlar ne olacak acaba

bu kesin bilgi mi çünkü daha yeni aradım bir memur kaydın silinir dedi muallaktayım şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…