MEGAPOL Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2024 #1 Merhaba, KYK için düşük pingli internet lazım Superbox Redbox teknosacell'deki 100 GB internet falan fark etmez. Hangisinde en düşük ping varsa bana onu önerin. Yurdun bulunduğu yer lazımsa isteyin söyleyeyim.
Merhaba, KYK için düşük pingli internet lazım Superbox Redbox teknosacell'deki 100 GB internet falan fark etmez. Hangisinde en düşük ping varsa bana onu önerin. Yurdun bulunduğu yer lazımsa isteyin söyleyeyim.
emn1212 Hectopat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 1.346 Çözümler 13 Yer Edirne 15 Ekim 2024 #2 Biz Superbox kullanıyoruz memnunuz. Zaten yurtta Wi-Fi aç etrafta senden önce bu işe girişen vardır bak bir ne kullanıyorlar diye.
Biz Superbox kullanıyoruz memnunuz. Zaten yurtta Wi-Fi aç etrafta senden önce bu işe girişen vardır bak bir ne kullanıyorlar diye.
SkyHawking Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 848 Çözümler 3 15 Ekim 2024 #3 Yurtta farklı mobil öperatör kullanan telefonlarda mobil veri ile test yap. En iyi sonucu hangisinde alırsan o markayı tercih et.
Yurtta farklı mobil öperatör kullanan telefonlarda mobil veri ile test yap. En iyi sonucu hangisinde alırsan o markayı tercih et.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 15 Ekim 2024 #4 Alt yapı sorunu olmadığı için Superbox'tan başka alternatif yok gibi gözüküyor.
MEGAPOL Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2024 #5 333365 dedi: Altyapı sorunu olmadığı için Superbox'tan başka alternatif yok gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... emn1212 dedi: Biz Superbox kullanıyoruz memnunuz. Zaten yurtta Wi-Fi aç etrafta senden önce bu işe girişen vardır bak bir ne kullanıyorlar diye. Genişletmek için tıkla... Peki Superbox'ta ping durumu nasıl şu an sadece vodafona bakabildim sabit 50 ms veriyor çok geldi.
333365 dedi: Altyapı sorunu olmadığı için Superbox'tan başka alternatif yok gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... emn1212 dedi: Biz Superbox kullanıyoruz memnunuz. Zaten yurtta Wi-Fi aç etrafta senden önce bu işe girişen vardır bak bir ne kullanıyorlar diye. Genişletmek için tıkla... Peki Superbox'ta ping durumu nasıl şu an sadece vodafona bakabildim sabit 50 ms veriyor çok geldi.
emn1212 Hectopat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 1.346 Çözümler 13 Yer Edirne 15 Ekim 2024 #6 MEGAPOL dedi: Peki Superbox'ta ping durumu nasıl şu an sadece vodafona bakabildim sabit 50 ms veriyor çok geldi. Genişletmek için tıkla... Biz 30 50 arası alıyoruz gün gün değişiyor Ne yapacaksınki o kadar az ms i
MEGAPOL dedi: Peki Superbox'ta ping durumu nasıl şu an sadece vodafona bakabildim sabit 50 ms veriyor çok geldi. Genişletmek için tıkla... Biz 30 50 arası alıyoruz gün gün değişiyor Ne yapacaksınki o kadar az ms i