KYK ile alınacak laptop önerisi

CasanovaCese

Femtopat
Daha fazla  
KYK'deyim. Aylık 850 kredi alıyorum. LoL ve Valorant oynayabileceğim kasmadan bir laptop arıyorum. Taksitle almayı düşünüyorum. Yok mu böyle bir laptop?

taksitle alacam diye belirttim keşke yorum yapmak icin yorum yapmasanız

Hocam taksitle alacaksınız tamam da toplam limitiniz 1700₺ 1701₺lik bir cihazı bile alamazsınız. 1700₺ye de laptop yok.

Ben yorum yapmak için yorum yapacak adam değilim. 2 senede 6600 küsür mesajım var.

Taksitli alış-veriş nedir bilmiyorsunuz ki bende 2 gün önceye kadar bilmiyordum size açıklamam izin veriniz lütfen:

Taksitli alış veriş yaptığınızda ürününün toplam miktarı sizin "kart limitinizden" eksilir. Örneğin 1700 TL'lik bir alış-verişte taksitle alma imkanınızı kullandınız, kart limitiniz de 1700 TL ise bir daha o kart ile alış-veriş yapamazsınız. İlk taksit de 500 TL olsun diyelim ve ilk ay taksit tutarını hemen ödediniz o zaman kartınızın 500 TL'lik limitini tekrar açmış olacaksınız. Tüm taksitler ödendiğinde normal limitiniz geri gelecek ve alış-verişe devam edebileceksiniz.

Burada anlatmaya çalıştım ancak olmadıysa bir de burada kendi açtığım konuya bakabilirsiniz: Taksitli alışverişte ne kadar limit azalır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…