KYK interneti sınırsız mı?

Hocam Magnet tarifesi sanırım altyapı olmayıp altyapı başvurusunda bulunan yerlere veriliyor, yanlış anlamadıysam. Yani tek çare Turkcell Superbox gibi, onun da sınırsız olanı şu anda 1285 lira...
Verilir hala hocam. Yurtlarda genelde altyapı görünmediğinden hala alınabilir. Siz isteyin.

İlk kez KYK'da kalıyorum ve daha dün yerleştim yurduma. https://wifi.gsb.gov.tr/ sitesinden sorgulama yapınca fotoğraftakiler çıkıyor. Acaba yurdun interneti sınırsız mı? (hem telefondan hem bilgisayardan aynı anda bağlanabiliyorum.) Bu arada telefondan Twitter'a girebiliyorum ama laptoptan giremiyorum. Normal mi bu durum?

Hocam KYK'da kalalı 4 yıl olacak ama hayatımda ilk defa sınırsız kota diye bir şey burada sizden duydum şakınlık içerisindeyim, neden bizde böyle değil?

Hocam KYK'da kalalı 4 yıl olacak ama hayatımda ilk defa sınırsız kota diye bir şey burada sizden duydum şakınlık içerisindeyim, neden bizde böyle değil?
2019 civarları sınırsızdı gerçekten ve yasaklama da yoktu. 2020'nin başlarında şubat gibi kota getirildi. Başta bu kota 16 GB idi ve aşıldığında 256K yani saniyede maksimum 30 Kb'ye kısıtlanıyordu. Şu an 32 GB ve 512K hız geliyor kota aşımında ve yasak dolu.

2019 civarları sınırsızdı gerçekten ve yasaklama da yoktu. 2020'nin başlarında şubat gibi kota getirildi. Başta bu kota 16 GB idi ve aşıldığında 256k yani saniyede maksimum 30 KB'ye kısıtlanıyordu. Şu an 32 GB ve 512K hız geliyor kota aşımında ve yasak dolu.

Geçen sene o mesajı attıktan sonraki ayın başlarında kotalıya dönmüştü.

E arkadaşlar bu kotanın kaldırılması için yasal olarak ne yapabiliriz hep birlikte CİMER'e yazsak etkili olur mu? Ve bu kotayı kaldırmanın legal veya illegal fark etmez bir yolu var mı?

E arkadaşlar bu kotanın kaldırılması için yasal olarak ne yapabiliriz hep birlikte CİMER'e yazsak etkili olur mu? Ve bu kotayı kaldırmanın legal veya illegal fark etmez bir yolu var mı?
Etkili olmaz. Zira GSB'nin kendisi bunu getirdi. Yurtlarla alakalı değil ve daha uzun uzun yıllar kaldırmazlar.

1732552284571.png

KYK da kalanlar nasıl bilgisayar kullanacak abi 70GB Steam tek başına harcamış.

Eki Görüntüle 1968513

Demek ki KYK interneti benlik değilmiş.
Bu nedir hocam az çimene basın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı