E ErenY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 4.966 Çözümler 7 1 Ocak 2023 #11 Arkadaşım Türktelekom güvenli internetle Technopat'a giremiyordu yasak gibi bir şey var sanırım site üzerinde.
Arkadaşım Türktelekom güvenli internetle Technopat'a giremiyordu yasak gibi bir şey var sanırım site üzerinde.
MrMancini Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 1.303 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Gelsenkirchen 1 Ocak 2023 #12 Piixig dedi: Başka bir vpn ile denermisin? Genişletmek için tıkla... iki tane denedim ikisi de aynı. ErenY dedi: Arkadaşım Türktelekom güvenli internetle Technopat'a giremiyordu yasak gibi bir şey var sanırım site üzerinde. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, olabilir.
Piixig dedi: Başka bir vpn ile denermisin? Genişletmek için tıkla... iki tane denedim ikisi de aynı. ErenY dedi: Arkadaşım Türktelekom güvenli internetle Technopat'a giremiyordu yasak gibi bir şey var sanırım site üzerinde. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, olabilir.
An0myn0un Centipat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 26 Çözümler 1 Yer Cehennem Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 7 4800 Series GPU: Nvidia GeForce GTX 1600Ti RAM: 16 GB SSD1: 512 GB SSD2: 1TB Ekran: 60 Hertz LAPTOP Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ 1 Ocak 2023 #13 Gsb Wi-Fi sertifikasını indirirsen belki açabilir.
Acerdll Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 546 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #14 MrMancini dedi: İki tane denedim ikisi de aynı. Bilmiyorum, olabilir. Genişletmek için tıkla... Psiphon denemeni öneririm okulda bile işe yarıyor.
MrMancini dedi: İki tane denedim ikisi de aynı. Bilmiyorum, olabilir. Genişletmek için tıkla... Psiphon denemeni öneririm okulda bile işe yarıyor.
MrMancini Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 1.303 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Gelsenkirchen 1 Ocak 2023 #15 An0myn0un dedi: Gsb Wi-Fi sertifikasını indirirsen belki açabilir. Genişletmek için tıkla... Telefondan GSB sitesine girince sertifika indirme butonu gözükmüyor. Acerdll dedi: Psiphon denemeni öneririm okulda bile işe yarıyor. Genişletmek için tıkla... İyi de her zaman vpn mi kullanacağım? Yani normal bir yolu olmalı bence.
An0myn0un dedi: Gsb Wi-Fi sertifikasını indirirsen belki açabilir. Genişletmek için tıkla... Telefondan GSB sitesine girince sertifika indirme butonu gözükmüyor. Acerdll dedi: Psiphon denemeni öneririm okulda bile işe yarıyor. Genişletmek için tıkla... İyi de her zaman vpn mi kullanacağım? Yani normal bir yolu olmalı bence.
Acerdll Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 546 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #16 MrMancini dedi: Telefondan GSB sitesine girince sertifika indirme butonu gözükmüyor. İyi de her zaman vpn mi kullanacağım? Yani normal bir yolu olmalı bence. Genişletmek için tıkla... Pek sanmıyorum olacağını psiphonu pro yapıp veya dnslerle denenebilir. Yada cloudflare warp ile.
MrMancini dedi: Telefondan GSB sitesine girince sertifika indirme butonu gözükmüyor. İyi de her zaman vpn mi kullanacağım? Yani normal bir yolu olmalı bence. Genişletmek için tıkla... Pek sanmıyorum olacağını psiphonu pro yapıp veya dnslerle denenebilir. Yada cloudflare warp ile.
MrMancini Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 1.303 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Gelsenkirchen 1 Ocak 2023 #17 Acerdll dedi: Pek sanmıyorum olacağını psiphonu pro yapıp veya dnslerle denenebilir. Yada cloudflare warp ile. Genişletmek için tıkla... Peki, teşekkür ederim.
Acerdll dedi: Pek sanmıyorum olacağını psiphonu pro yapıp veya dnslerle denenebilir. Yada cloudflare warp ile. Genişletmek için tıkla... Peki, teşekkür ederim.
Acerdll Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 546 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #18 @MrMancini Rica ederim.
MrMancini Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 1.303 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Gelsenkirchen 2 Ocak 2023 #19 An0myn0un dedi: Gsb Wi-Fi sertifikasını indirirsen belki açabilir. Genişletmek için tıkla... Maalesef, hiçbir işe yaramadı.
An0myn0un dedi: Gsb Wi-Fi sertifikasını indirirsen belki açabilir. Genişletmek için tıkla... Maalesef, hiçbir işe yaramadı.
JustDaimon Kilopat Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 557 Çözümler 4 Yer Türkiye 2 Ocak 2023 #20 VPN basit.