KYK izin hakkı uzatılır mı?

Swaeng

Hectopat
Daha fazla  
1. sınıf öğrencisiyim ilk başta KYK çıkmamıştı o yüzden de özel yurta kayıt yaptırdım. Hazirana kadar sözleşme imzaladım. 3 ay sonra da KYK çıktı ve rezil bir KYK çıktı odada ne masa var ne sandalye var ne de kendi internetim çekiyor ve odanın duşu rezil rüsva bir durumda bu yüzden de gitmek istemiyorum bu senelik. 1. dönem de izin hakkımdan çok kullandım. Özel bir dilekçe verip sadece parayı ödeme ve orada kalmama imkanım var mı?

Özel yurtta hazirana kadar sözleşme imzaladıysan istiyorsan sözleşmeni bozma bu sene özel yurtta kal. Seneye tekrar kyk'ya başvurursun belki başka bir kyk çıkar.

Özel yurtta hazirana kadar sözleşme imzaladıysan istiyorsan sözleşmeni bozma bu sene özel yurtta kal. Seneye tekrar KYK'ya başvurursun belki başka bir KYK çıkar.

Birincisi sözleşmeyi istesem de bozamam. İkincisi ara sınıflara KYK çok geç çıkıyor ve orada gene bir özel yurda gitmem lazım. O yüzden hafta içi gece orada olmak zorundayım KYK'den atılmamak için. Seneye de nakil işini garanti hallederim yeter ki bu sene atılmayayım.

Birincisi sözleşmeyi istesem de bozamam. İkincisi ara sınıflara KYK çok geç çıkıyor ve orada gene bir özel yurda gitmem lazım. O yüzden hafta içi gece orada olmak zorundayım KYK'den atılmamak için. Seneye de nakil işini garanti hallederim yeter ki bu sene atılmayayım.
Valla o zaman sıkıntılı bir durummuş ya. Ama aslında belki kyk çok büyük değilse ve her şeye dikkat etmiyorsa özel yurttan izin alıp haftada bir iki kez kyk da kalıp sonrasında tekrar özel yurda geri dönebilirsin ve bir dönemi böyle kapatabilirsin. İznim doldu demişsin ama bizim kyk da mesela bu izin muhabbetini çok takmıyorlar hatta geçen dönem arkadaşım hiç izin almadan sadece parmak basıp birkaç gün ailesinin yanına gitmişti. Riskli ama sen de belki bu tarz bir şey yapabilirsin dönemi kurtarmak amacıyla.

Vallahi o zaman sıkıntılı bir durummuş ya. Ama aslında belki KYK çok büyük değilse ve her şeye dikkat etmiyorsa özel yurttan izin alıp haftada bir iki kez KYK da kalıp sonrasında tekrar özel yurda geri dönebilirsin ve bir dönemi böyle kapatabilirsin. İznim doldu demişsin ama bizim KYK da mesela bu izin muhabbetini çok takmıyorlar hatta geçen dönem arkadaşım hiç izin almadan sadece parmak basıp birkaç gün ailesinin yanına gitmişti. Riskli ama sen de belki bu tarz bir şey yapabilirsin dönemi kurtarmak amacıyla.

Hocam özel yurtta izin yok kafama göre takılabilirim. Ama bu KYK denen illet için 19 gün izin hakkım kaldı hazirana kadar idareli harcamalayım gece sürekli KYK'ya gitmek çok yoruyor insanı sadece orayı uyku için kullanıyorum ve gerçekten tek yapabileceğim şey bu. Bakalım müdürle falan konuşacağım bir şekilde. Bir gelişme olursa yazarım ileride birinin başına böyle illet bir durum gelirse diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı