Yusufisuf Kilopat Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 104 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #11 Wolwor dedi: 5 kişilik arkadaş grubumdan 3 üne burs çıktı ve bana çıkmadı çok koydu bu. Seneye bir daha başvurmak istiyorum, galiba çekmeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Naptınız hocam onayladınız mı bende kararsız kaldım seneye burs çıkar belki diye.
Wolwor dedi: 5 kişilik arkadaş grubumdan 3 üne burs çıktı ve bana çıkmadı çok koydu bu. Seneye bir daha başvurmak istiyorum, galiba çekmeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Naptınız hocam onayladınız mı bende kararsız kaldım seneye burs çıkar belki diye.
Wolwor Kilopat Katılım 16 Ağustos 2018 Mesajlar 408 18 Kasım 2023 #12 Yusufisuf dedi: Naptınız hocam onayladınız mı bende kararsız kaldım seneye burs çıkar belki diye. Genişletmek için tıkla... Yok hocam seneye bir daha deneyeceğim.
Yusufisuf dedi: Naptınız hocam onayladınız mı bende kararsız kaldım seneye burs çıkar belki diye. Genişletmek için tıkla... Yok hocam seneye bir daha deneyeceğim.
BurakPalabiyikkk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 1.398 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #13 Wolwor dedi: Bana birisi ilk 2 yıl faizsiz son 2 yıl faizli dedi ne kadar doğru bilmiyorum ,bilen arkadaş varsa aydınlatırsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Faiz kesinlikle yok. Ödemeyi geciktirirseniz faiz oluyor.
Wolwor dedi: Bana birisi ilk 2 yıl faizsiz son 2 yıl faizli dedi ne kadar doğru bilmiyorum ,bilen arkadaş varsa aydınlatırsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Faiz kesinlikle yok. Ödemeyi geciktirirseniz faiz oluyor.