A acemibilgisayar Decapat Katılım 25 Ekim 2022 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #1 Vergi dairesine aktarılan kredi borcunu GİB üzerinden nasıl yapılandırabilirim?
alpserhat Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.049 Çözümler 8 Yer Istanbul 23 Aralık 2022 #2 acemibilgisayar dedi: Vergi dairesine aktarılan kredi borcunu GİB üzerinden nasıl yapılandırabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam e-devlet'in varsa giriş yapıp öğrenebiliyorsun.
acemibilgisayar dedi: Vergi dairesine aktarılan kredi borcunu GİB üzerinden nasıl yapılandırabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam e-devlet'in varsa giriş yapıp öğrenebiliyorsun.
A acemibilgisayar Decapat Katılım 25 Ekim 2022 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #3 Mesele öğrenme değil hocam Yapılandırma yapıp ödemek istiyorum. Ödeme planı çıkıyor hani sonrasında taksit taksit ödüyorsun ya. O aşamaya geçmek istiyorum
Mesele öğrenme değil hocam Yapılandırma yapıp ödemek istiyorum. Ödeme planı çıkıyor hani sonrasında taksit taksit ödüyorsun ya. O aşamaya geçmek istiyorum