KYK kredisi yatmadı

Kaan_klft

Hectopat
Arkadaşlar kimliğim 6 ile bitiyor normal şartlarda bugün yatırılması lazımdı. Bugün İstanbul gençlik ve spor il müdürlüğünü aradım tam cevap alamasam da e-Devlet'te KYK'nin parayı yatırdığı gözüküyor. Fakat bankada hesabım dahi açılmamış. Bankada müşteri temsilcisine bağlanamıyorum. Oradaki telesekreter sonunda 6 olan kişilerin 29 Kasım'da parasının yatacağını söylüyor fakat arkadaşıma bu sabah kredi yattı? Taahhütnameyi imzaladım ekstra olarak, ne yapmalıyım?

Bakayım.

Yatmamış.

Son düzenleme:
6 ile bitiyor, normalde dün yatması lazımdı benim de ama hala yatmamış

6 ile bitiyor, normalde dün yatması lazımdı benim de ama hala yatmamış.

Hocam e-Devlet'te burs kredi sorgulamada görünüyor mu? Benim orada 4 bin TL yatırılmış görünüyor ama ziraat mobilde hesabım açılmış olarak görünmüyor banka kartlarım kısmında bir kart var o da boş görünüyor.

bende de aynısı hocam, 4000 tl gözüküyor e devlette fakat para yok hesabımda

Bnde de yatmadı 8 ile bitiyor ayrıca kartda henüz gelmedi

Benim bu gece yattı bekleyin bakalım e-devlette gözüküyorsa yatırıyorlar.

Benim bu gece yattı bekleyin bakalım e-Devlet'te gözüküyorsa yatırıyorlar.

Kart eline gelmiş miydi ve ziraat mobilde hesabın görünüyor muydu ben bugün ATM'den çekmeyi denedim vermedi Ziraat Bankası aradığımda tcsinin sonu 8 olanlara ayın 30'unda yatırılacağını söylediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…