KYK kredisi yatmadı

Kartım dün sabah geldi o günün akşamında yatırmışlar galiba ben dün gece 1 de baktım hesaba yatmıştı.

Kartım dün sabah geldi o günün akşamında yatırmışlar galiba ben dün gece 1 de baktım hesaba yatmıştı.

Anladım hocam peki para yatmadan önce hiç Ziraat Mobil'e bakmış mıydın bende hesap bulunamadı yazıyor ana ekranda acaba para hesaba geçincemi hesap açılmış olacak onu alayamadım.

Anladım hocam peki para yatmadan önce hiç Ziraat Mobil'e bakmış mıydın bende hesap bulunamadı yazıyor ana ekranda acaba para hesaba geçincemi hesap açılmış olacak onu alayamadım.
Aga bnde de hesab bulamadı fkan diyor sonra kart ayarlarindan hespa ekle flan diyen 4000 yatmış olarak gözüküyor

Aga bnde de hesap bulamadı fkan diyor sonra kart ayarlarindan hespa ekle flan diyen 4000 yatmış olarak gözüküyor.

Aynı şekil benim de bugün atmyede gittim yine çekemedim rica etsem sende bir ziraat musteri hizmetlerini arar mısın sana da aynı tarihleri mi verecekler acaba.

Evet hesap bulunamadı diyor. Kart gelince ise o günün akşamında hesabına tanımlıyorlar ben 6 ile bitiyordum 29una tarih vermişlerdi yatırmışlar.

Aga bnde de hesab bulamadı fkan diyor sonra kart ayarlarindan hespa ekle flan diyen 4000 yatmış olarak gözüküyor
Bendede aynısı olmuştu kartınız gelince düzelir.

Kral senin kartında gelmiş benim gelmedi henüz kaç günde geldi seninki Kuryenet benim kargoyu henüz dağıtıma çıkarmadı bile
Benim kartta geç geldi normalde 18 kasımda gelmesi gerekiyordu 22sinde geldi geldiği günün akşamı yattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…