Tekila Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2018 Mesajlar 1.016 Çözümler 6 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ögrenci 8 Aralık 2020 #1 KYK kredisi aldıktan sonra iptal edip tekrar almak mümkün müdür? Mesela 1.sınıfta aldim, iptal edip tekrar 4. sınıfta alabilir miyim?
KYK kredisi aldıktan sonra iptal edip tekrar almak mümkün müdür? Mesela 1.sınıfta aldim, iptal edip tekrar 4. sınıfta alabilir miyim?
Mr.Bubbles Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 2.594 Çözümler 1 Yer Aydın 9 Aralık 2020 #2 Zannetmiyorum öyle bir şey yapabileceğini yapabiliyorsan bile yapmanı hiç tavsiye etmiyorum.
Samett61 Kilopat Katılım 1 Eylül 2016 Mesajlar 797 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Aralık 2020 #3 Alamazsın, Lisans döneminde 1 kere alınabiliyor.
Tekila Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2018 Mesajlar 1.016 Çözümler 6 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ögrenci 9 Aralık 2020 #4 Samett61 dedi: Alamazsın, Lisans döneminde 1 kere alınabiliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, o zaman gidip taahhütnameyi iptal edeyim. Mr.Bubbles dedi: Zannetmiyorum öyle bir şey yapabileceğini yapabiliyorsan bile yapmanı hiç tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Neden ? Samett61 dedi: Alamazsın, Lisans döneminde 1 kere alınabiliyor. Genişletmek için tıkla... Ben şimdi taahhütname'yi onayladım, daha hiç kredi yatmadan iptal edersem seneye tekrar başvurma şansım olur mu ?
Samett61 dedi: Alamazsın, Lisans döneminde 1 kere alınabiliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, o zaman gidip taahhütnameyi iptal edeyim. Mr.Bubbles dedi: Zannetmiyorum öyle bir şey yapabileceğini yapabiliyorsan bile yapmanı hiç tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Neden ? Samett61 dedi: Alamazsın, Lisans döneminde 1 kere alınabiliyor. Genişletmek için tıkla... Ben şimdi taahhütname'yi onayladım, daha hiç kredi yatmadan iptal edersem seneye tekrar başvurma şansım olur mu ?
2 212374 Kilopat Katılım 21 Mayıs 2018 Mesajlar 2.949 Çözümler 10 9 Aralık 2020 #5 Şimdi ben 1 sene alıp iptal etsem sadece aldığım parayımı mı ödeyeceğim?
Tekila Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2018 Mesajlar 1.016 Çözümler 6 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ögrenci 9 Aralık 2020 #6 212374 dedi: Şimdi ben 1 sene alıp iptal etsem sadece aldığım parayımı mı ödeyeceğim? Genişletmek için tıkla... Evet, okul bittikten sonra 2 sene daha ödeme yapmayabiliyorsun.
212374 dedi: Şimdi ben 1 sene alıp iptal etsem sadece aldığım parayımı mı ödeyeceğim? Genişletmek için tıkla... Evet, okul bittikten sonra 2 sene daha ödeme yapmayabiliyorsun.
2 212374 Kilopat Katılım 21 Mayıs 2018 Mesajlar 2.949 Çözümler 10 9 Aralık 2020 #7 Samett61 dedi: Alamazsın, lisans döneminde 1 kere alınabiliyor. Genişletmek için tıkla... KYK kredisi istenildiği zaman iptal edilir mi? KYK kredisi faizli mi ve iptal edilebiliyor mu? - Son Dakika Haber (hurriyet.com.tr) Burada bir daha alınabilir yazıyor. Normal öğrenim süresi içerisinde öğrencinin kredisini tekrar talep etmesi halinde, Öğrenim Kredisi Yönetmeliği hükümlerine göre normal öğrenim süresinden kalan süre kadar kredi ödenmektedir. Genişletmek için tıkla...
Samett61 dedi: Alamazsın, lisans döneminde 1 kere alınabiliyor. Genişletmek için tıkla... KYK kredisi istenildiği zaman iptal edilir mi? KYK kredisi faizli mi ve iptal edilebiliyor mu? - Son Dakika Haber (hurriyet.com.tr) Burada bir daha alınabilir yazıyor. Normal öğrenim süresi içerisinde öğrencinin kredisini tekrar talep etmesi halinde, Öğrenim Kredisi Yönetmeliği hükümlerine göre normal öğrenim süresinden kalan süre kadar kredi ödenmektedir. Genişletmek için tıkla...
Tekila Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2018 Mesajlar 1.016 Çözümler 6 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ögrenci 9 Aralık 2020 #8 212374 dedi: KYK kredisi istenildiği zaman iptal edilir mi? KYK kredisi faizli mi ve iptal edilebiliyor mu? - Son Dakika Haber (hurriyet.com.tr) Burada bir daha alınabilir yazıyor. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür edeirm bu cevabı bulamamıştım.
212374 dedi: KYK kredisi istenildiği zaman iptal edilir mi? KYK kredisi faizli mi ve iptal edilebiliyor mu? - Son Dakika Haber (hurriyet.com.tr) Burada bir daha alınabilir yazıyor. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür edeirm bu cevabı bulamamıştım.
2 212374 Kilopat Katılım 21 Mayıs 2018 Mesajlar 2.949 Çözümler 10 9 Aralık 2020 #9 Tekila dedi: Çok teşekkür edeirm bu cevabı bulamamıştım. Genişletmek için tıkla... Nasıl olsa fazlasıyla geri alacaklar vermemeleri saçma olur.
Tekila dedi: Çok teşekkür edeirm bu cevabı bulamamıştım. Genişletmek için tıkla... Nasıl olsa fazlasıyla geri alacaklar vermemeleri saçma olur.
Tekila Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2018 Mesajlar 1.016 Çözümler 6 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ögrenci 9 Aralık 2020 #10 212374 dedi: Nasıl olsa fazlasıyla geri alacaklar vermemeleri saçma olur. Genişletmek için tıkla... Öyle ama işte48 ay bana fazla 15 16 ay yeterli bana 48 ayı ödemem için 2 sene çalışmam lazım.
212374 dedi: Nasıl olsa fazlasıyla geri alacaklar vermemeleri saçma olur. Genişletmek için tıkla... Öyle ama işte48 ay bana fazla 15 16 ay yeterli bana 48 ayı ödemem için 2 sene çalışmam lazım.