KYK ne zaman yatar?

yigitgiden

Hectopat
Daha fazla  
Hocam selamlar KYK e-Devlet'te 18'inde yatacak deniyordu. Acaba bugün yatar mı yoksa başka güne mi kayar? Hani GSB'yi aradığımda bilgimiz yok diyor, kafam çok karıştı.

Hocam selamlar KYK e-Devlet'te 18'inde yatacak deniyordu. Acaba bugün yatar mı yoksa başka güne mi kayar? Hani GSB'yi aradığımda bilgimiz yok diyor, kafam çok karıştı.

18'inde T.C.'si 0 bitenlerle başlayacak ve sıra sıra gidiyor böyle 1 gün atlaya atlaya 19'unda 2 ile bitenler olmalı. Şu anda e-Devlet'te benim 18'inde gözüküyor ama benim 19 olmalı bilemiyorum artık.

Bana daha yatmadi benim 18 inde olmasi lazim zaten ama daha yatmadi

Hocam eğer 8 ile bitiyorsa tcniz en son siz alırsınız öyle hesap yapabilirsiniz.

e-Devlet'te yattı olarak gözüküyor ama yatmamış T.C. kimlik numaram 0 ile bitiyor.

e-Devlet'te yattı olarak gözüküyor ama yatmamış T.C. Kimlik numaram 0 ile bitiyor.

Bugün yatmış olması gerekiyor hâlâ yatmamış mı? Eğer üniversitede birinci seneniz ise kasım ve aralığı ocakta toplu bir şekilde alacaksınız 6000 TL olacak şekilde daha sonrasında ilk alacak kişi siz olacağınız için saat 00.00 olduğunda 1-2 dakika sonra sisteme düşer paranız ama benden size bir tavsiye harçlık avans kullanmamaya çalışın bir kere kullanınca devamı geliyor kasımdayız şu an aralığın parasını yiyorum ) aralıkta da ocağı hiç edeceğim ona dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…