Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.792 Çözümler 54 Dün 19:42 #11 yigitgiden dedi: Birkaç arkadaşın eline geçmiş burslar isterseniz bir bakın. Genişletmek için tıkla... Yattı hocam zaten cümle biraz yanlış olmuş.
yigitgiden dedi: Birkaç arkadaşın eline geçmiş burslar isterseniz bir bakın. Genişletmek için tıkla... Yattı hocam zaten cümle biraz yanlış olmuş.
V vexrion Picopat Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 143 Dün 21:32 #12 Nesnacefe dedi: e-Devlet'te yattı olarak gözüküyor ama yatmamış T.C. Kimlik numaram 0 ile bitiyor. Genişletmek için tıkla... Hegapet dedi: Bana daha yatmadi benim 18 inde olmasi lazim zaten ama daha yatmadi Genişletmek için tıkla... Yattı mı hocam? Benim yatmadı.
Nesnacefe dedi: e-Devlet'te yattı olarak gözüküyor ama yatmamış T.C. Kimlik numaram 0 ile bitiyor. Genişletmek için tıkla... Hegapet dedi: Bana daha yatmadi benim 18 inde olmasi lazim zaten ama daha yatmadi Genişletmek için tıkla... Yattı mı hocam? Benim yatmadı.
yigitgiden Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:43 #13 Burak Karabal dedi: Yattı hocam zaten cümle biraz yanlış olmuş. Genişletmek için tıkla... Size kaç gibi yattı hocam benim de yarın yatması gerek.
Burak Karabal dedi: Yattı hocam zaten cümle biraz yanlış olmuş. Genişletmek için tıkla... Size kaç gibi yattı hocam benim de yarın yatması gerek.
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.792 Çözümler 54 Dün 23:51 #14 yigitgiden dedi: Size kaç gibi yattı hocam benim de yarın yatması gerek. Genişletmek için tıkla... 13.22 de yatmış.
yigitgiden dedi: Size kaç gibi yattı hocam benim de yarın yatması gerek. Genişletmek için tıkla... 13.22 de yatmış.