KYK odadaki kişilerden dolayı oda nasıl değiştirilir?

Arkadaşlar, odamı değiştirmek istiyorum ama asıl sebebini sorumluya söylemek istemiyorum çünkü başıma bela gelebilir. Sebebi şu: Odadaki üç kişi aşırı tehlikeli tiplere sahip, bela tipler. Ayrıca uyuşturucu kullanıyorlarmış ve odaya getirip kullanacaklarmış. Zaten her cumartesi pazar içiyorlarmış ve bu işlerde bayağı bir şeye sahipler. Bu da yetmiyor, marifetmiş gibi odanın içinde çakmak gazı çekiyorlar. En ufak bir hatamda dövecek gibiler, ne yapabilirim? Diken altındayım, korkuyorum açıkçası. "Güvende hissetmiyorum." desem müdüre yeterli olur mu acaba? Ayrıyeten, eskiden durduk yere insanları dövüp karakolluk olmuşlar. Bir de cinsel ilişkilerini anlatıp duruyorlar ve bana alakasız cinsel sorular soruyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önce geçeceğin odayı ve yatak numarasını belirle kafanda. İdareye gidip odanı değiştirmek istediğini söyle. Sebebini sorarlarsa rahatsız edici tekin tipler olmadığını söyleyebilirsin. Sonrasında bir kağıt verecekler onu doldur. Ayrılma sebebini, eski odanı, yatak numaranı ve geçmek istediğin odayı, yatak numarasını yaz. Kağıdı verdiğin gibi odaya git eşyalarını topla çık. İdareye ispiyonlamak zorunda değilsin ama ispiyonlasan da ispiyonlamasan da odadakiler ispiyonladığını düşünebilir bahane uydur çıkarken onlarla alakalı değilmiş gibi davran. Bende 2 sene aynı tiplerle yaşadım KYK'da Allah kolaylık versin.

Kendilerini "errrrkek" sanan ama aslında aşağılık sokak serserilerinden fazlası olmayanlarla aynı odadasın. Direkt olarak oda değiştirirdim ben de. Bu tipler yukarıda da arkadaşın dediği gibi sen onları şikayet etmesen de acaba demiş midir diye seni sorgulayabilecek tipler. Arkadaşım çağırdı, size kolay gelsin de çık. Bu arada hangi yurt orası, şehir vs nedir?

"Güvende hissetmiyorum" demek yeterli ve doğru bir sebeptir. Detay vermek ZORUNDA DEĞİLSİN.

Harekete geçmekte gecikme. Gizlilik talep et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…