KYK vs İBB yurdu

orkun yiğit

Kilopat
Daha fazla  
Maltepe KYK yurdu çıktı. Tip 6 güzel bir yurt ancak bugün yedek listeden İBB Ümraniye yurdunu da kazandığım söylendi. Çok kararsız kaldım okuluma mesafeleri neredeyse aynı. Sizce hangisi daha iyidir? Hangisini tercih etmem daha iyi olur.

Maltepe KYK yurdu çıktı. Tip 6 güzel bir yurt ancak bugün yedek listeden İBB Ümraniye yurdunu da kazandığım söylendi. Çok kararsız kaldım okuluma mesafeleri neredeyse aynı. Sizce hangisi daha iyidir? Hangisini tercih etmem daha iyi olur.
ne yapmaya karar verdin? ben de tam olarak aynı durum içindeyim. ibb çok geç haber verdi...

Son düzenleme:
Kanka galiba KYK'den devam edeceğim. 10 arkadaşıma sordum 5 tanesi KYK, 5 tanesi İBB dedi. Karar veremedim gibi de bilmiyorum.

Ne yaptın karar verebildin mi
baya kişi ile görüştüm ben de herkes ibb dedi hatta burs aldığım kurumdaki yöneticiler bile ibb ile devam etsin dediler fakat çok meşakkatli olacak gibiydi ayrıca yurt sadece 2 dönemlik sürekli yenilemen gerekiyor kaydı. her yıl çıkması kesin bile değil imkanları çok daha iyi o güzel aktivite odaları hala zihnimde bana kendini hatırlatacak... yine de parayı çarcabuk istemeleri bir yana yüz yüze kayıt için de iki gün sonrasına çağırıyorlar biraz anlayışsızlık gibi bu yaptıkları. çıkan kyk yurdum da rezil ötesi bu arada çalışma masam bile yok oda da fakat vaktin de KYK çıkıp sahip çıktığı için gönül borcu hissettim. sonuç olarak her gün 36 dakika da okula gidebilecekken artık 1.5 saatlik yol da "neden bunu yaptım" diye düşünecek gibiyim 🙂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı