Merhaba arkadaşlar, başlıktan da anlaşılacağı üzere KYK internetine bağlanamıyorum. Telefonumdan denediğimde bağlanıyor 2 sn sonra tekrar atıyor böyle döngüye giriyor. Bilgisayarımdan bağlandığımda internet yok, açık yazıyor oradan da bağlanmıyor. Bunun çözümünü bilen varsa lütfen cevap yazsın. Bunun yüzünden Online derslere katılamıyorum.
Arkadaşlar yok mu bu sıkıntının çözümünü bilen biri Online derslere katılamıyorum. Zor durumda kaldım.
Kyk yurtlarında kullanım yoğun olduğu için genelde bağlantı problemi yaşanıyor. Kyk'da en iyi kullanım gece saatleri 2 den sonra çoğu öğrenci uyuduğu zaman rahatlama oluyor o esnada kullanılabiliyor.
Kyk yurtlarında kullanım yoğun olduğu için genelde bağlantı problemi yaşanıyor. Kyk'da en iyi kullanım gece saatleri 2 den sonra çoğu öğrenci uyuduğu zaman rahatlama oluyor o esnada kullanılabiliyor.
Bende de bir giriyor bir girmiyor. Kota yenilendiği için herkes şu an internete abanmakla meşgul. Son 2 hafta falan kendine geliyor kotalar bittiği için.
Arkadaşlar sorunu çözdüm.
Bende de aynı sorunu veriyordu normalde bağlantı doğrulama sayfası açılması lazım oraya gsbwifidan kullanıcı adı şifre yazalım ama o sayfayı bir türlü açamıyordum. Wi-Fi ayarlarından Mac türünü değiştirdim ve o sayfayı açtım. Ardından bağlandı zaten.
Sonuç olarak Wi-Fi'dan MAC adresini değiştirin.