KYK yurdu çıkar mı?

Babamin 3 dairesi 1 arabasi var ve emekli memur. Sehir disinda KYK yurdunda kalmayi planliyorum cikar mi acaba? Ayrica ücretsiz olmasa da geri odemeli cikma olasiligi var mi?

Çıkar. Bizim durumumuz kötü olmasına rağmen kyk 1 dönem sonra çıktı. Ama durumu iyi olan (havuzlu villada yaşayan) arkadaşıma direk çıktı. Türkiye sistemi işte.

Babamin 3 dairesi 1 arabasi var ve emekli memur. Sehir disinda KYK yurdunda kalmayi planliyorum cikar mi acaba? Ayrica ücretsiz olmasa da geri odemeli cikma olasiligi var mi?

Çıkmaması lazım ama Türkiye de her şey olabilir. O yüzden burada ki kimsenin vereceği cevabın net cevap olduğunu düşünmüyorum. Çıkacak adama çıkmaz, çıkmaması gereken adama da çıkar. Çünkü burası Türkiye dostum :)

Çıkar. Bizim durumumuz kötü olmasına rağmen KYK 1 dönem sonra çıktı. Ama durumu iyi olan (havuzlu villada yaşayan) arkadaşıma direk çıktı. Türkiye sistemi işte.

Cok duydum boyle zengin olup cikan.

Çıkmaması lazım ama Türkiye de her şey olabilir. O yüzden burada ki kimsenin vereceği cevabın net cevap olduğunu düşünmüyorum. Çıkacak adama çıkmaz, çıkmaması gereken adama da çıkar. Çünkü burası Türkiye dostum kesi.

İlk once hakedene cikmali fakirden zengine.

Milletvekili tanıdığın var mı?

Maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı