xÖTÜKENx Kilopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 750 Yer Türkiye 19 Temmuz 2025 #1 KYK çıkmama gibi durum oluyor mu?
A Admcevo Kilopat Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 32 Çözümler 2 19 Temmuz 2025 #2 Şehirden şehire değişiyor hangi ilde üniversite kazandığını da yazabilir misin? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2025
Z Zeerix Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #3 Keske cikmasaydi diyeceksin ciktiginda.
xÖTÜKENx Kilopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 750 Yer Türkiye 19 Temmuz 2025 #4 Admcevo dedi: Şehirden şehre değişiyor hangi ilde üniversite kazandığını da yazabilir misin? Genişletmek için tıkla... Daha tercihler açlımadı 30 Temmuz'da açılacak ve 11 Ağustosa kadar devam edecek. Zeerix dedi: Keske cikmasaydi diyeceksin ciktiginda. Genişletmek için tıkla... Ne tür olumsuzlukları var?
Admcevo dedi: Şehirden şehre değişiyor hangi ilde üniversite kazandığını da yazabilir misin? Genişletmek için tıkla... Daha tercihler açlımadı 30 Temmuz'da açılacak ve 11 Ağustosa kadar devam edecek. Zeerix dedi: Keske cikmasaydi diyeceksin ciktiginda. Genişletmek için tıkla... Ne tür olumsuzlukları var?
Z Zeerix Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #5 xÖTÜKENx dedi: Daha tercihler açlımadı 30 Temmuz'da açılacak ve 11 Ağustosa kadar devam edecek. Ne tür olumsuzlukları var? Genişletmek için tıkla... Su kesik oldugu icin kötü bir hal ile okula gitmek zorunda kaldim, ayrica tuvaletimi de yapamadim.
xÖTÜKENx dedi: Daha tercihler açlımadı 30 Temmuz'da açılacak ve 11 Ağustosa kadar devam edecek. Ne tür olumsuzlukları var? Genişletmek için tıkla... Su kesik oldugu icin kötü bir hal ile okula gitmek zorunda kaldim, ayrica tuvaletimi de yapamadim.
Daryl1dx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 3.169 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Temmuz 2025 #6 İlk önce iktidar yanlısı öğrenciler sonra normal öğrenciler kanka.