K kafamdakisorular Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 310 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #1 Balıkesir/Bandırma'da okul kazandım. KYK yurtları çıkma ihtimali nedir? Sanırsam 2 erkek yurdu var. 1 tane de inşaatta. Yedeklerden gelme ihtimali yüksek midir, tanıdığınız var mı?
Balıkesir/Bandırma'da okul kazandım. KYK yurtları çıkma ihtimali nedir? Sanırsam 2 erkek yurdu var. 1 tane de inşaatta. Yedeklerden gelme ihtimali yüksek midir, tanıdığınız var mı?
Augusta Decapat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 496 25 Ağustos 2023 #2 Artık kyk yurt yerleştirmeleri ana sistem üzerinden yapılıyor. Yani tanıdık hiç yardımcı olamaz. Ayrıca şehir dışından geliyorsan illa ki çıkar.
Artık kyk yurt yerleştirmeleri ana sistem üzerinden yapılıyor. Yani tanıdık hiç yardımcı olamaz. Ayrıca şehir dışından geliyorsan illa ki çıkar.
105993 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 6.913 Makaleler 3 Çözümler 43 25 Ağustos 2023 #3 Genelde çıkıyor hocam ben hiç rastlamadım çıkmayan.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 25 Ağustos 2023 #4 105993 dedi: Genelde çıkıyor hocam ben hiç rastlamadım çıkmayan. Genişletmek için tıkla... Senin etrafın çok şanslıymış ya da küçük şehirlerdeki fakültelerde okuyorlar.
105993 dedi: Genelde çıkıyor hocam ben hiç rastlamadım çıkmayan. Genişletmek için tıkla... Senin etrafın çok şanslıymış ya da küçük şehirlerdeki fakültelerde okuyorlar.
K kafamdakisorular Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 310 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #5 Augusta dedi: Artık kyk yurt yerleştirmeleri ana sistem üzerinden yapılıyor. Yani tanıdık hiç yardımcı olamaz. Ayrıca şehir dışından geliyorsan illa ki çıkar. Genişletmek için tıkla... Hayır hayır, tanıdık var mı derken orada okuyan var mı demek istemiştim. Onlar ne yaşamışlar vs. diye. Yoksa torpili istemem zaten SHYAH dedi: Senin etrafın çok şanslıymış ya da küçük şehirlerdeki fakültelerde okuyorlar. Genişletmek için tıkla... Balıkesir de küçük bir yer değil mi Augusta dedi: Artık kyk yurt yerleştirmeleri ana sistem üzerinden yapılıyor. Yani tanıdık hiç yardımcı olamaz. Ayrıca şehir dışından geliyorsan illa ki çıkar. Genişletmek için tıkla... Bu arada evet şehir dışından geleceğim, İstanbul'dan.
Augusta dedi: Artık kyk yurt yerleştirmeleri ana sistem üzerinden yapılıyor. Yani tanıdık hiç yardımcı olamaz. Ayrıca şehir dışından geliyorsan illa ki çıkar. Genişletmek için tıkla... Hayır hayır, tanıdık var mı derken orada okuyan var mı demek istemiştim. Onlar ne yaşamışlar vs. diye. Yoksa torpili istemem zaten SHYAH dedi: Senin etrafın çok şanslıymış ya da küçük şehirlerdeki fakültelerde okuyorlar. Genişletmek için tıkla... Balıkesir de küçük bir yer değil mi Augusta dedi: Artık kyk yurt yerleştirmeleri ana sistem üzerinden yapılıyor. Yani tanıdık hiç yardımcı olamaz. Ayrıca şehir dışından geliyorsan illa ki çıkar. Genişletmek için tıkla... Bu arada evet şehir dışından geleceğim, İstanbul'dan.
105993 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 6.913 Makaleler 3 Çözümler 43 25 Ağustos 2023 #6 SHYAH dedi: Senin etrafın çok şanslıymış ya da küçük şehirlerdeki fakültelerde okuyorlar. Genişletmek için tıkla... İl dışından gelenlere genelde çıkıyor hocam.
SHYAH dedi: Senin etrafın çok şanslıymış ya da küçük şehirlerdeki fakültelerde okuyorlar. Genişletmek için tıkla... İl dışından gelenlere genelde çıkıyor hocam.
K kafamdakisorular Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 310 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #7 105993 dedi: İl dışından gelenlere genelde çıkıyor hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman süper
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 25 Ağustos 2023 #8 kafamdakisorular dedi: Hayır hayır, tanıdık var mı derken orada okuyan var mı demek istemiştim. Onlar ne yaşamışlar vs. diye. Yoksa torpili istemem zaten Balıkesir de küçük bir yer değil mi Bu arada evet şehir dışından geleceğim, İstanbul'dan. Genişletmek için tıkla... Balıkesir'de kesin çıkar.
kafamdakisorular dedi: Hayır hayır, tanıdık var mı derken orada okuyan var mı demek istemiştim. Onlar ne yaşamışlar vs. diye. Yoksa torpili istemem zaten Balıkesir de küçük bir yer değil mi Bu arada evet şehir dışından geleceğim, İstanbul'dan. Genişletmek için tıkla... Balıkesir'de kesin çıkar.
K kafamdakisorular Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 310 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #9 SHYAH dedi: Balıkesir'de kesin çıkar. Genişletmek için tıkla... O halde sorun yok, teşekkürler
schouldly Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #10 Kanka ben de bu sene yazdım çıkıyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2024