KYK yurdu iki hafta üst üste izin verir mi?

altaybond40

Hectopat
Makaleler
1
İlçe dışında yurtta kalıyorum ama geçen hafta işe gitmek için cumadan pazara kadar izin almıştım. Yine çağırıyorlar iki hafta üst üste izin verirler mi?

İzin süren kadar izin alabilirsin. Ne zaman olduğunun önemi yok.

İlçe dışında yurtta kalıyorum ama geçen hafta işe gitmek için cumadan pazara kadar izin almıştım. Yine çağırıyorlar iki hafta üst üste izin verirler mi?
Ben uygulamadan izin alıyordum. İzin süremden gitmiyordu. Bug gibi bir şeydi galiba. Toplam 30 günü geçmiştir bile hiçbir uyarı almadım. Eğer halen düzelmediyse deneyebilirsin işime çok yaradıydı

Ben ogrenciyken dogru duzgun yurtta kalmazdim. Hep izin alir gec kalirdim. Guvenlikci abi beni ezberlemisti. Ya bir adma heo mi gec kalir diyordu.

Ben uygulamadan izin alıyordum. İzin süremden gitmiyordu. Bug gibi bir şeydi galiba. Toplam 30 günü geçmiştir bile hiçbir uyarı almadım. Eğer halen düzelmediyse deneyebilirsin işime çok yaradıydı
Ne uygulaması bilmiyorum ben onu

Hafta sonları izin gününden kesilmiyor. Verirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…