KYK yurdu kaydı onaylanmış mı?

Frfghtr_01

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba.
Yurt kaydımı yaptım onaylandı ibaresi geldi. Ama solda 4 aşamadan 3.sündesiniz diyor. Bir siz baksanız bir sorun var mı yok mu diye.
Şimdiden teşekkür ederim.
İyi sosyaller.

Dosya Ekleri

• Untitled Project.jpg
    117,2 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleyen: Moderatör:
Hemşerim onaylanmış gibi emin değilsen ara sor

Herkese merhaba.
Yurt kaydımı yaptım onaylandı ibaresi geldi. Ama solda 4 aşamadan 3.sündesiniz diyor. Bir siz baksanız bir sorun var mı yok mu diye.
İyi sosyaller.
Bir an Technopat menüsü gibi geldi, onaylanmış gibi duruyor.

Herkese merhaba.
İyi sosyaller.
"Yurt kaydı yaptırmış durumdasınız." diyor. Muhtemelen onaylanmış. Ek olarak ben de KYK kaydı yaptım. Taahhütnameyi de yaptım. Bende de 4. aşamadan 3. desiniz diyor. Yani başka bir aşama olduğunu da zannetmiyorum. Ücret ödendi, taahhütname yapıldı ve kayıt onaylandı diyorsa bence olmuştur.

Arkadaşlar parayı 11.10 da yatırdım ama tahsilat işlemi dışındasınız dedi ben şimdş nasıl parayı kabul ettirebilirim.

Ben 12'ye kadar diye biliyordum normal de fabrika da çalışıyorum zamanım olmuyor en müsait anımda denedim olmadı.

Hocam ben de parayı 15:30'da yatırmama rağmen 2 saat boyunca e-Devlete yansımadı. Çok sıkıntı sistem bu ya. Sanırım geç kalmışsınız.

Hocam ben de parayı 15:30'da yatırmama rağmen 2 saat boyunca e-Devlet'e yansımadı. Çok sıkıntı sistem bu ya. Sanırım geç kalmışsınız.

Şu an ne yapabilirim acaba ben normalde ayın sonuna kadar izin veriyorlardı diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…