KYK yurdu taahhütname onaylamayı unuttum

Yer
Bursa
KYK yurdumun ödemesini yaptım ama ekstradan taahhütname onaylamamız gerektiğini bilmiyordum. e-Devlet'te görüntülemek istediğimde "2022 - 2023 öğretim yılı Burs/Kredi taahhütname yaptırma işlemi sona ermiştir" yazıyor. Ne yapmalıyım şu an? Nasıl yapılır hiç bilmiyorum arkadaş bu şekilde yapacaksın demişti. Yanlış bir yerden mi bakıyorum acaba?

mrb bu olay nasıl sonuçlandı bilgi verir misiniz

Parasını ödeyip taahhüt yapmayı unuttuğum için otomatik olarak yaptılar taahhüdümü.
sistem otomatik olarak mı onayladı yoksa memurlar vs mi yaptı bir de ilk kaydınız mıydı aynı şekil ben de parayı yatırdım da otomatik onaylanacaksa sence tahmini ne zaman onaylanır

şimdi mesaj bildirmi gelince e devletten tekrar baktım onaylanmış görünüyor teşekkür ederim mesaj için iyi günler
sistem otomatik olarak mı onayladı yoksa memurlar vs mi yaptı bir de ilk kaydınız mıydı aynı şekil ben de parayı yatırdım da otomatik onaylanacaksa sence tahmini ne zaman onayla

Tamamdır rica ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…