KYK yurduna başvuru nasıl yapılır?

Rivriv19

Centipat
Millet selam. Direk konuya dalacağım. YKS tercih sonuçlarından sonra Gümüşhane Üniversitesi'ni YBS kazandım. Üniversitenin sayfasına baktığım zaman kaydolmak için e kayıt yeterli diyor. Ancak KYK yurtları içinde şöyle bir ibare var. "üniversitemizin kredi ve yurtlar kurumu ile herhangi bir organik bağı bulunmamaktadır. Yurt ve burs başvuruları ile ilgili olarak kredi ve yurtlar genel müdürlüğü web sitesinden takip etmeniz gerekmektedir.". Ben Erzurum'da yaşıyorum. Burada tam olarak ne demişler. Ne yapmamız gerekir yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:

e-Devlet'te yurt başvuruları açılıyor. Oradan başvurunu yapacaksın. Sonuçları da yine e-Devlet'ten öğreneceksin. Tarihlerini takip et. Eğer yurt çıkarsa okul açıldığı zaman yurduna gidiyorsun ben yeni kayıt öğrenciyim diyorsun yanında fotoğraf götürüyorsun onlar senin parmak izini falan alıp kaydını yapıyor.

Okul başlayıncaya kadarki bir tarihte e-Devlet üzerinden başvuru alınmaya başlayacak. Onu takip etmeniz gerekiyor işte.

"Üniversitemizin kredi ve yurtlar kurumu ile herhangi bir organik bağı bulunmamaktadır. " derken acaba bu kampüste KYK yurdu yok. E-devletten KYK başvuru yapınca okul çevresindeki yurtlara mı yerleştirileceğim?

"Üniversitemizin kredi ve yurtlar kurumu ile herhangi bir organik bağı bulunmamaktadır. " derken acaba bu kampüste KYK yurdu yok. e-Devlet'ten KYK başvuru yapınca okul çevresindeki yurtlara mı yerleştirileceğim?

Evet büyük ihtimalle öyle bir şey anlatmak istemişler. Zaten kampüs içinde erkek yurdu çok nadir bulursun. Okul çevresinden bir yurda yerleştirirler. Şansına dağın başındaki bir yurda da yerleştirebilirler.

Valla içime su serptin hocam. Bende acaba bir de ücretli yurtlara mı kaldık diyodum içimden. Çok teşekkür ederim cevaplarınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…