KYK yurduna geçilmeli mi?

siyam

Femtopat
Arkadaşlar küçük bir şehirde kalıyorum, okuyorum aşırı küçük canım sıkılıyor yapacak hiçbir şey yok gezilecek hiçbir yer yok adım atsan bitiyor (zaten depresyondayım kötü oldu)ve de hastaneside yok, mekan yok yemek yiyebileceğim mekanda yok, köy bildiğiniz, pansiyonda kalıyoruz yemek yok ve aşırı pahalı 7000 bin TL tek yatak ve 7 kişi kalıyoruz, 2'şer ikişiyiz odalarda, şehirde gezemiyorum çünkü adım atsan bitiyor. Bugün KYK yurdunu aradım yaklaşık 30km uzaklıkta yani merkezde KYK yurdu var misafir olarak durabiliyormuşum hem yemekte var doymazsam giderim dışarıdan yerim orada bir dünya mekan ve lokantalar var sizce gitmeliyim aile bayağı karşı bu duruma işte erken kalkcan falan odalarda 4 kişiymiş, gelip gitmesi falan seni yorar diyorlar sizce ne yapmalıyım çok kararsız kaldım 2 yıl burada bitmez ya. Orada 2 3 tanıdığımda var sınıftan bayağı kalan var merkezde yalnızlık sıkıntısıda çekmem. Gezebileceğim çarşısı da var hastaneside.

Kendinizi daha iyi hissedecek, daha mutlu olacaksanız ve gidip gelmeye erken kalkmaya katlanabilirim diyorsanız gidin.
Konumunuzu pek anlayamadım sadece.

30km az değil her sabah bunu yapacaksın, hasta olduğun zaman olur halin olmaz yine o 30km yapmak zorundasın bunları düşünerek karar ver. 4 kişide az değil.

Toplu tasıma falan varsa bence olabilir. 2 sene öyle koğuş gibi bir yerde durmaktansa günde bir 20-30dk yol çekmek daha mantıklı; hem temel ihtiyaçlarınız hem de sosyal ihtiyaçlarınız için.

30km az değil her sabah bunu yapacaksın, hasta olduğun zaman olur halin olmaz yine o 30km yapmak zorundasın bunları düşünerek karar ver. 4 kişide az değil.

Hocam burada hasta olmamda sıkıntı burada hastanede yok. Yine merkezde hasta olursam hastaneye gider iğnemi falan vurunurum.

Toplu tasıma falan varsa bence olabilir. 2 sene öyle koğuş gibi bir yerde durmaktansa günde bir 20-30dk yol çekmek daha mantıklı; hem temel ihtiyaçlarınız hem de sosyal ihtiyaçlarınız için.

Evet otobüsü var hocam.

Hocam burada hasta olmamda sıkıntı burada hastanede yok. Yine merkezde hasta olursam hastaneye gider iğnemi falan vurunurum.

Evet otobüsü var hocam.

Bence geçin ya üniversite tekrar okunur ama bu genç yaşlar geri getirilemez. En azından ileride öğrenci hayatınıza baktığınızda pişmanlığını duymazsınız, içinizde kalmaz. Umarım her şey sizin için daha iyi olur.

Geçeceğim hocam ya hem burada cidden bir şey yok psikolojim bozuldu.

Arkadaşlar ailem izin vermiyor bir yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…