CeddinDeden Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 178 7 Ekim 2021 #1 Merhaba KYK yurduna gideceğim. İnternet sorununu nasıl halledebilirim? İnternet bağlatabilir miyim yoksa Superbox falan mı almak gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2021
Merhaba KYK yurduna gideceğim. İnternet sorununu nasıl halledebilirim? İnternet bağlatabilir miyim yoksa Superbox falan mı almak gerekiyor?
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.542 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2021 #2 Hayır, internet bağlatamazsınız. Superbox vs. alabilirsiniz ama.
CeddinDeden Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 178 7 Ekim 2021 #3 wanetage dedi: Hayır, internet bağlatamazsınız. Superbox vs. alabilirsiniz ama. Genişletmek için tıkla... Süperbox alternatifi var mı? Kotasız olan superbox çok çok pahalı geldi bana.
wanetage dedi: Hayır, internet bağlatamazsınız. Superbox vs. alabilirsiniz ama. Genişletmek için tıkla... Süperbox alternatifi var mı? Kotasız olan superbox çok çok pahalı geldi bana.
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.031 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 7 Ekim 2021 #4 Kotalı olanlar da var. 169₺ aylık, ek olarak da vergiler ve cihazın kullanım ücreti var. Kampanyalar - Turkcell Kampanyalarını Keşfet Her ihtiyacınıza uygun kampanyalar Turkcell'le yanınızda. Faturalı veya Faturasız tüm Turkcell kampanyaları şimdi keşfedin. www.turkcell.com.tr
Kotalı olanlar da var. 169₺ aylık, ek olarak da vergiler ve cihazın kullanım ücreti var. Kampanyalar - Turkcell Kampanyalarını Keşfet Her ihtiyacınıza uygun kampanyalar Turkcell'le yanınızda. Faturalı veya Faturasız tüm Turkcell kampanyaları şimdi keşfedin. www.turkcell.com.tr
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.542 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2021 #5 CeddinDeden dedi: Superbox alternatifi var mı? Genişletmek için tıkla... Vodafone Redbox ve Türk Telekom mobil Wi-Fi var, ama tarife içeriklerini, fiyatlandırmalarını bilmiyorum. Onları da araştırabilirsiniz.
CeddinDeden dedi: Superbox alternatifi var mı? Genişletmek için tıkla... Vodafone Redbox ve Türk Telekom mobil Wi-Fi var, ama tarife içeriklerini, fiyatlandırmalarını bilmiyorum. Onları da araştırabilirsiniz.
Abuzer.Kömürcü Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 691 Çözümler 7 7 Ekim 2021 #6 Türk Telekom mobil Wi-Fi var evde internet bağlatmadan 5 ay onunla idare ettim işini görür.
O ofdaisy Centipat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 241 Çözümler 3 7 Ekim 2021 #7 Hocam Superbox'u arkadaşlarınızla paylaşarak fiyatı düşürebilirsiniz. Ya da ne kadar mantıklı bilmiyorum ama mobil internetinizi arttırıp paylaşımla kullanabilirsiniz. Tabi bu telefon pilinizi çok tüketecektir.
Hocam Superbox'u arkadaşlarınızla paylaşarak fiyatı düşürebilirsiniz. Ya da ne kadar mantıklı bilmiyorum ama mobil internetinizi arttırıp paylaşımla kullanabilirsiniz. Tabi bu telefon pilinizi çok tüketecektir.
Spawrain Megapat Katılım 13 Nisan 2016 Mesajlar 568 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2021 #8 KYK yurduna gidiyorsun bir zahmet düzgün ve sınırsız internet versin devlet.
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.031 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 7 Ekim 2021 #9 @Spawrain ben 1. sınıftayken arkadaşlar internetin sınırsız ama çok yavaş olduğunu söylüyorlardı, pandemiden önce 16 GB'a düşürüldü.
@Spawrain ben 1. sınıftayken arkadaşlar internetin sınırsız ama çok yavaş olduğunu söylüyorlardı, pandemiden önce 16 GB'a düşürüldü.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 13 Kasım 2021 #10 @Spawrain, devlet vermiyor. Öğrenciler ne yapsın?