athenaq41 Centipat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #1 Merhaba. Bana KYK yurdu çıktı, ücretini ödedim ve sözleşmeyi onayladım. Aklıma bir soru takıldı. Ben bu sene barındıktan sonra seneye de hiçbir şey yapmadan otomatik barınacak mıyım? Her yıl tekrar başvurmak ve kaydolmak mı gerekiyor?
Merhaba. Bana KYK yurdu çıktı, ücretini ödedim ve sözleşmeyi onayladım. Aklıma bir soru takıldı. Ben bu sene barındıktan sonra seneye de hiçbir şey yapmadan otomatik barınacak mıyım? Her yıl tekrar başvurmak ve kaydolmak mı gerekiyor?
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 17 Eylül 2023 #2 Hayır. Aynı yerde kalmaya devam edeceksiniz. Gene sözleşme imzayalacak ve parasını ödeyeceksiniz.
athenaq41 Centipat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #3 534747 dedi: Hayır. Aynı yerde kalmaya devam edeceksiniz. Gene sözleşme imzayalacak ve parasını ödeyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam sağolun bilgi için.
534747 dedi: Hayır. Aynı yerde kalmaya devam edeceksiniz. Gene sözleşme imzayalacak ve parasını ödeyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam sağolun bilgi için.