KYK yurdunda 2. tutanağımı yedim

ibrahimyilmaz254

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, KYK öğrenciyim ve ilk tutanağımı memleketimden KYK'ya gittiğimde yolların karlı olmasından dolayı ve yolların kapanmasından dolayı yurda 1 gün geç gidebildim ve o gün izin alamadığımdan dolayı tutanak yedim. 2. tutanağımı ise bugün yedim odalam 8 kişilik ve tüm yataklar dolu oda arkadaşlarımda çekilecek arkadaşlar değil. Odaya akşamları 15 kişi falan geliyor ve geceye kadar oturuyorlar ne uyutuyorlar ne tuvaleti salıyorlar hatta onlar yetmiyor yataklarımız ranzalı ve ben alt ranzada yatıyorum ben uyurken üstümdeki ranzaya 2-3 kişi çıkıp güreş yaptıkları oluyor. Onlardan dolayı yurda pek fazla uğramıyorum arkadaşım ev tuttu onlarda kalıyorum bazen fakat orada kalınca izinlerimi her gün 1 gün 1 gün izin alıyorum fakat 1 gün izin almayı unutmuşum yurda geri döndüğümde yine tutanak vermek zorunda kaldım 3. tutanakta herhalde atılıyormuşuz nasıl işliyor dostlar sistem? Bir de ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…