KYK yurdunda internet önerisi

Ardaaaas

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba KYK'da internet çekmiyor altyapısız internet almak istiyorum. Ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon internetiniz nasıl? Bir hız testi yapar mısınız? KYK lokasyonunuz bu noktada önemli.

Yurt merkezde olduğu için tüm hepsi çekiyor.

Telefon internetiniz nasıl? Bir hız testi yapar mısınız? KYK lokasyonunuz bu noktada önemli.

Şöyle bir şey buldum 300 GB bu fiyata ekstra yanına şu üründen alsam mantıklı olabilir mi film dizi ve maç izleyen biriyim oyun oynamıyorumda 300 GB yeter diye düşünüyorum ne dersiniz?

Veya ekstra teknosacell de bir tane kampanya buldum 100 GB 380 gibi bir fiyattı.

Son düzenleme:

Hepsiburada'dan eklemiş olduğunuz ürünü almayın boşuna çalışmayacaktır. Bu magnetler için TT kendi routerı üzerinden hizmet vermekte. Oda arkadaşlarınızdan kullanacak yoksa 300 GB yeterli diye düşünüyorum. 200 TL farkla sınırsız tarifesi de mevcut.

100 GB'ın film, dizi ve maç için yeterli olacağını düşünmüyorum.

Bu sınırsız altyapısı olmayanlara özel siteye girince mavilik var limitsiz yazan onun sağ üstünde cep magnet veya altyapısı olmayanlara özel diyor altyapı olmayanlar KYK da çalışmıyor ben SIM kartla kullanacağım sadece o yüzden cep magnet oluyor o oda benim attığım link var bir de SIM kart yani cep magnette ürün fark etmiyormuş çalışıyormuş diye biliyorum.

O zaman 300 GB alıp işi garantiye almak daha iyi olur.

Şimdi fark ettim sizin attığınız 300 GB linkinde modem yokmuş. Sizin alacağınız ürüne takılabilir gözüküyor. Veya şöyle de yapabilirsiniz 200 GB'a modemli magnet alabilirsiniz.

300 GB almak daha iyi olur bence dediğim gibi film dizi ve maç izleyen biriyim 200 GB yetmez gibime geliyor.

B almak daha iyi olur bence dediğim gibi film dizi ve maç izleyen biriyim 200 GB yetmez gibime geliyor.

TT süre dolumunda modemi size veriyormuş. Ancak modem yorumları pek iyi değil. Siz dediğiniz gibi 300 yalın magnet ve 4G modem alabilirsiniz. Attığınız TP-Link modem güzel gözüküyor değerlendirebilirsiniz. Superbox fiyatları uçuk durumda. 250 GB ve modem 1150 TL.

Teşekkür ederim 300 GB + attığım modemi alacağım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…