D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.437 Çözümler 7 9 Eylül 2022 #1 2 yıllık mimari restorasyon bölümü okumayı düşünüyorum, ve şehir dışı yazacağım mecburen. Ailemin özel yurda verecek durumu pek yok. KYK yurduna da benim içim sinmiyor, sizce KYK yurtlarında kalınır mı? Yapabilir miyim?
2 yıllık mimari restorasyon bölümü okumayı düşünüyorum, ve şehir dışı yazacağım mecburen. Ailemin özel yurda verecek durumu pek yok. KYK yurduna da benim içim sinmiyor, sizce KYK yurtlarında kalınır mı? Yapabilir miyim?
A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 9 Eylül 2022 #2 Çok zor ama yapılacak bir şey yok.
Ülküsüz Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #3 Kalınmaz. Hiç boşuna şansını deneme. Bazı odalarda 8 kişi oluyormuş belki daha fazlası da vardır.
D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.437 Çözümler 7 9 Eylül 2022 #4 Ülküsüz dedi: Kalınmaz. Hiç boşuna şansını deneme. Bazı odalarda 8 kişi oluyormuş belki daha fazlası da vardır. Genişletmek için tıkla... Hocam düşük puan ve sıralama aldım ve 2 yıllık kötü bir bölüm için aileme yük olmak istemiyorum. Sanırım bu seneyi es geçeceğim.
Ülküsüz dedi: Kalınmaz. Hiç boşuna şansını deneme. Bazı odalarda 8 kişi oluyormuş belki daha fazlası da vardır. Genişletmek için tıkla... Hocam düşük puan ve sıralama aldım ve 2 yıllık kötü bir bölüm için aileme yük olmak istemiyorum. Sanırım bu seneyi es geçeceğim.
SovranN Yoctopat Katılım 4 Ağustos 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2025 #5 ben sizi rıdvan beye yonlendiriyorum bu işin ehlidir kendisi @RodiOfRivia
RodiOfRivia Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 312 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ᴄᴏᴍᴘᴜᴛᴇʀ ᴇqᴜɪᴘᴍᴇɴᴛ ᴀɴᴅ ᴘʀᴏɢʀᴀᴍᴇʀ. ᴇᴠᴇɴ ᴇɴᴛʀᴇᴘʀᴇɴᴇᴜʀ 4 Ağustos 2025 #6 SovranN dedi: ben sizi rıdvan beye yonlendiriyorum bu işin ehlidir kendisi @RodiOfRivia Genişletmek için tıkla... olur.
SovranN dedi: ben sizi rıdvan beye yonlendiriyorum bu işin ehlidir kendisi @RodiOfRivia Genişletmek için tıkla... olur.