KYK yurdunda sadece numaradan oda bilgisi bulunabilir mi?

zifrxdia

Megapat
Yer
Charming, San Joaquin County, California
Daha fazla  
Meslek
Legal Owner of Teller&Morrow Automotive
Merhaba. Üniversite ikinci sınıfım ve KYK'da kalıyorum. Geçen dönem idare aynı odada toplanmak isteyen arkadaşlar için bir dilekçe hazırladı. Biz de bu dilekçeyi o da arkadaşlarımla doldurup aynı arkadaşlar kalarak farklı bir odaya geçmek istediğimizi belirttik çünkü cidden odamız çok kötü; internet çekmiyor, rutubetli ve birkaç sıkıntısı daha var. Aklıma takıldığı için yurt idaresinin WhatsApp numarasına mesaj attım ve odamı sordum, bana farklı bir odada olduğuma dair mesaj attılar. Hiçbir bilgi istemeden oldu bu ve WhatsApp'ımda sadece ismim yazıyor, soy ismim yok. Ancak yurdun sabit hattını ve GSB hattını aradığımda bana yurda girene kadar odamın belli olmayacağını söylüyorlar. Bu durumda ne yapmalıyım, odam değişmiş midir? Yurtta genel olarak ters elemanlar var ve oda arkadaşlarımla gayet anlaşıyordum çünkü, değiştirmek istemiyorum.

Hocam her sene değişiyor diye biliyorum ama benim arkadas var onun bu sene sadece yatağını değiştirmişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…