E Erenla Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 906 Makaleler 9 Çözümler 5 15 Ekim 2023 #1 KYK yurdunda Wi-Fi yoğunluktan dolayı çok yavaş, nasıl hızlı kullanabilirim?
SpeeQ Kilopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.702 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #2 Herkes uyuduktan sonra.
Kadiriko Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #3 Bilgisayarına selfishnet tarzı bir uygulama indirip diğer kullanıcıların dowland/upload kullanımlarını kısıtla/bloklayabilirsin.
Bilgisayarına selfishnet tarzı bir uygulama indirip diğer kullanıcıların dowland/upload kullanımlarını kısıtla/bloklayabilirsin.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.235 Çözümler 55 15 Ekim 2023 #4 Kadiriko dedi: Bilgisayarına selfishnet tarzı bir uygulama indirip diğer kullanıcıların dowland/upload kullanımlarını kısıtla/bloklayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bunun için internet sağlayıcının ayarlarına girmek gerekmez mi hocam?
Kadiriko dedi: Bilgisayarına selfishnet tarzı bir uygulama indirip diğer kullanıcıların dowland/upload kullanımlarını kısıtla/bloklayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bunun için internet sağlayıcının ayarlarına girmek gerekmez mi hocam?
4 420645 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.859 Çözümler 20 15 Ekim 2023 #5 Kadiriko dedi: Bilgisayarına selfishnet tarzı bir uygulama indirip diğer kullanıcıların dowland/upload kullanımlarını kısıtla/bloklayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Aynen aç kapıyı Aras Kargo. Erenla dedi: KYK yurdunda Wi-Fi yoğunluktan dolayı çok yavaş, nasıl hızlı kullanabilirim? Genişletmek için tıkla... Sabahları genelde 3'ten 11e kadar hızlıdır.
Kadiriko dedi: Bilgisayarına selfishnet tarzı bir uygulama indirip diğer kullanıcıların dowland/upload kullanımlarını kısıtla/bloklayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Aynen aç kapıyı Aras Kargo. Erenla dedi: KYK yurdunda Wi-Fi yoğunluktan dolayı çok yavaş, nasıl hızlı kullanabilirim? Genişletmek için tıkla... Sabahları genelde 3'ten 11e kadar hızlıdır.
E Erenla Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 906 Makaleler 9 Çözümler 5 15 Ekim 2023 #6 Kadiriko dedi: Bilgisayarına selfishnet tarzı bir uygulama indirip diğer kullanıcıların dowland/upload kullanımlarını kısıtla/bloklayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam ben telefondan giriyorum onun için ne yapabilirim?
Kadiriko dedi: Bilgisayarına selfishnet tarzı bir uygulama indirip diğer kullanıcıların dowland/upload kullanımlarını kısıtla/bloklayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam ben telefondan giriyorum onun için ne yapabilirim?
Kadiriko Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #7 Aslına bakarsanız selfishnet de buna gerek olmadan direkt olarak uygulama üzerinden kısım yapılabiliyor. Tek sorun eğer internet 2 farklı wifi' ye bölünmüşse 2.4g ve 5G gibi hangisindeyseniz o ağdakileri yönetirsiniz. Erenla dedi: Hocam ben telefondan giriyorum onun için ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... O zaman yapılabilecek tek şey diğer arkadaşlarında dediği gibi az kullanıldığı saatleri tercih etmek maalesef
Aslına bakarsanız selfishnet de buna gerek olmadan direkt olarak uygulama üzerinden kısım yapılabiliyor. Tek sorun eğer internet 2 farklı wifi' ye bölünmüşse 2.4g ve 5G gibi hangisindeyseniz o ağdakileri yönetirsiniz. Erenla dedi: Hocam ben telefondan giriyorum onun için ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... O zaman yapılabilecek tek şey diğer arkadaşlarında dediği gibi az kullanıldığı saatleri tercih etmek maalesef
Bruz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.235 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya 15 Ekim 2023 #8 Bizim yurtta internet hızlı. Ayriyeten VPN kullanmanı tavsiye ederim.
E Erenla Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 906 Makaleler 9 Çözümler 5 15 Ekim 2023 #9 Bruz dedi: Bizim yurtta internet hızlı. Ayrıyeten VPN kullanmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... VPN kullanınca daha mı hızlı hale geliyor hocam?
Bruz dedi: Bizim yurtta internet hızlı. Ayrıyeten VPN kullanmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... VPN kullanınca daha mı hızlı hale geliyor hocam?
Bruz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.235 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya 15 Ekim 2023 #10 Proton VPN ile kullanıyorum daha hızlı oluyor.