KYK yurdundan izin alınmazsa atarlar mı?

alpr50

Hectopat
Daha fazla  
Salı sabahı çıkış yaptım yurttan. Az önce perşembeden itibaren izin talebi oluşturdum. Yurttan atılır mıyım?

Sıkıntı yaşarsın. Yurdu ara bilgi ver.
Hocam izin açıklama kısmına iki gece izin almadığımı yazdım. Bir sıkıntı olması durumunda numaramı da verdim. Bu sabah baktığımda onaylamışlardı izni. Sizce hala aramama gerek var mı yurdu?

3 gece arka arkaya izinsiz giriş yapmaz isen yurt kaydın silinir.

3 gece arka arkaya izinsiz giriş yapmaz isen yurt kaydın silinir.
Salı ve çarşamba gecesi izinsizdi hocam perşembe aldığım izin onaylanmış. E devletten yurtta barınma belgesi sorguladığımda da hala yurtta kayıtlı olduğum gözüküyor.

Salı ve çarşamba gecesi izinsizdi hocam perşembe aldığım izin onaylanmış. E devletten yurtta barınma belgesi sorguladığımda da hala yurtta kayıtlı olduğum gözüküyor.

Sıkıntı yok gibi gözüküyor lakin bir daha izinsiz bir iş yapmayın yurda döndüğünüzde yetkili kişilere gidip bir sorun tekrardan bir sıkıntı olmuş mu diye.

Sıkıntı yok gibi gözüküyor lakin bir daha izinsiz bir iş yapmayın yurda döndüğünüzde yetkili kişilere gidip bir sorun tekrardan bir sıkıntı olmuş mu diye.
Doğru söylüyorsunuz hocam. Bize izin almadan kyk dışında bir gece bile geçirirseniz tarafınıza maille uyarı gelir denmişti. Ben de günlük maillerini kontrol eden biri olduğum için unutsam bile maksimum bir gün izinsiz kalırım demiştim. Hata etmişim

Dikkat edin hocam KYK izin işi sıkıntı göz yaşınıza bakmazlar atarlar vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…