Agah gibi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 30 19 Ağustos 2022 #1 KYK Yurt başvuruları ne zaman başlayacak? @333365 Kusura bakmayın hocam sizi çok rahatsız ediyorum fakat tecrübeli birine güvenmek gerçekten önemli.
KYK Yurt başvuruları ne zaman başlayacak? @333365 Kusura bakmayın hocam sizi çok rahatsız ediyorum fakat tecrübeli birine güvenmek gerçekten önemli.
Serhat.48 Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 1.734 Çözümler 7 Yer Viseu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aşçı 19 Ağustos 2022 #2 Agah gibi dedi: KYK Yurt başvuruları ne zaman başlayacak? @333365 Kusura bakmayın hocam sizi çok rahatsız ediyorum fakat tecrübeli birine güvenmek gerçekten önemli. Genişletmek için tıkla... Yurt başvurusu için mi? Gençlik ve spor bakanlığı'nın web sayfasını takip et.
Agah gibi dedi: KYK Yurt başvuruları ne zaman başlayacak? @333365 Kusura bakmayın hocam sizi çok rahatsız ediyorum fakat tecrübeli birine güvenmek gerçekten önemli. Genişletmek için tıkla... Yurt başvurusu için mi? Gençlik ve spor bakanlığı'nın web sayfasını takip et.