KYK yurt başvurusu gelir nasıl yazılır?

erkds12345

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, KYK yurt başvurusu yapacağım da kafama takılan sorunlar yüzünden doğru düzgün bir şey yapamıyorum. Kafam çok karışık yanlış bir şey de yazmak istemiyorum sorun baba gelir kısmıyla ilgili yardımcı olursanız sevinirim. Sorunum şöyle: Babam emekli+fabrikada işçi olarak çalışıyor babamın işini özel sektör seçtim ancak babamın toplam aylık gelirini soruyor bunu nasıl yazacağımı bilmiyorum emekli+net maaşını mı yoksa sadece net maaşını mı yazacağım? Çünkü özel sektörü işaretledim belki onu işaretlediğim için sadece o geliri yazmamı isteyebilir. Genclik ve spor bakanligini aradım ancak yardımcı olamayacaklarını söylediler. Sorumu cevaplamınızı bekler iyi Sosyaller dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Emekli maaşsız dimi yoksa emekli maaşla birlikte mi yazacam
ben de senin gibi düşünüp duruyorum ne yazsam diye. Benim babam da emekli + işçi. Üstelik 1 ay içinde 2 tane işe girdi hangisinin maaşı yazılmalı vs vs. kafam daha çok karışık 😀

ben de senin gibi düşünüp duruyorum ne yazsam diye. Benim babam da emekli + işçi. Üstelik 1 ay içinde 2 tane işe girdi hangisinin maaşı yazılmalı vs vs. kafam daha çok karışık 😀
Toplam aylık geliri soruyor mantıken aylık onun eline geçen toplam para bu da emekli+normal işten kazandığı maaş bakanlığı aradım adamlar bana size hangisi uygunsa onu yazın diyor lan hiç birisi doğru uygun değil ki hangisini işaretlesem diyorum ki eksik bu yüzden elemesinler beni direkt ya Allah'ım kafayı sıyırmak üzereyim.

Toplam aylık geliri soruyor mantıken aylık onun eline geçen toplam para bu da emekli+normal işten kazandığı maaş bakanlığı aradım adamlar bana size hangisi uygunsa onu yazın diyor lan hiç birisi doğru uygun değil ki hangisini işaretlesem diyorum ki eksik bu yüzden elemesinler beni direkt ya Allah'ım kafayı sıyırmak üzereyim.
Boşver çok da takma ülkede emekli olup çalışan birsürü insan var kimisi özel sektör işaretlicek kimisi emekli işaretlicek bence başvuruları kontrol eden adamlar buna çok dikkat etmiyordur. Ben emekli işaretlicem gelire de emekli + normal maaşı yazcam zaten adamlar ayıkır emekli maaşı bu kadar yüksek olmayacağı için. Yine kesin bir cevap bulursam yazarım buraya.

Boşver çok da takma ülkede emekli olup çalışan birsürü insan var kimisi özel sektör işaretlicek kimisi emekli işaretlicek bence başvuruları kontrol eden adamlar buna çok dikkat etmiyordur. Ben emekli işaretlicem gelire de emekli + normal maaşı yazcam zaten adamlar ayıkır emekli maaşı bu kadar yüksek olmayacağı için. Yine kesin bir cevap bulursam yazarım buraya.
Alıntıladığım evet yerine bakar mısın oradaki de sadece emekli maaşını yazmış ve çıkmış yurt bence bu kadar sorun ettiğimizde değmez ben değiştirdim bu sefer normal çalıştığı yeri özel sektör ve bordrosundan maaşına da net maaşını yazdım kabul ederler umarım hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı