KYK yurt değişimi nasıl olur?

Swazen

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz üzere KYK yurtları başvuru sonuçları açıklandı ve bana 1. tip oda çıktı sanırım. (e-Devlet'te 275 TL aylık ücret gösteriyor) *İlk ücreti ödemedim (904 TL)*

Benim fakültenin hemen yanına yeni bir yurt yapılıyor. Ekim'de biteceğine dair söylentiler var ve ben yeni yapılan yurda geçmek için dilekçe yazacağım. Bununla ilgili sorularım şunlar:

1- Kolayca geçiş yapabilir miyim?
2- Yine 1. tip mi gelir yoksa değişebiliyor mu?
3- Bunu yurt müdürlüğüne yurda yerleştikten sonra mı yoksa şimdi mi iletmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
1. Muhtemelen evet ama okuduğun ile göre değişir. Yurt açıldığı gibi dilekçe verirsen yoğunluk oranına göre en fazla 2 ay içerisinde geçersin diye düşünüyorum. Oradan senin yurduna gelmek isteyen birisi bulursan daha garanti olur.

2. Yurdun tipi yurdun kalitesiyle alakalı. Odalardaki insan sayısı, oda sayısı ve yurdun fiziki özellikleri bunu etkiliyor. Yurt yapılırken hangi tip olacağına karar veriliyor diye biliyorum. Yani aynı tip olmak zorunda değil daha iyi olabilir.

3. Yurt hizmete girmeye yakın bir tarihte kendi yurdunun memurlarına veya KYK bölge müdürlüğüne giderek sorabilirsin.

teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…