S Serkan_50 Centipat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #1 KYK yurt ücretini yatırıp taahhütname onayını unuttum. Benim ne yapmam lazım ek süre verirler mi?
EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 8 17 Eylül 2023 #2 Serkan_50 dedi: KYK yurt ücretini yatırıp taahhütname onayını unuttum. Benim ne yapmam lazım ek süre verirler mi? Genişletmek için tıkla... Taahhütname onayı vermeden ödemeye nasıl izin verdi?
Serkan_50 dedi: KYK yurt ücretini yatırıp taahhütname onayını unuttum. Benim ne yapmam lazım ek süre verirler mi? Genişletmek için tıkla... Taahhütname onayı vermeden ödemeye nasıl izin verdi?
S Serkan_50 Centipat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #3 EmirElibol dedi: Taahhütname onayı vermeden ödemeye nasıl izin verdi? Genişletmek için tıkla... Şöyle oldu. Taahhütname onay sayfasıda açılmıyor. Dosya Ekleri chrome_DgykpIaxI4.png 5,2 KB · Görüntüleme: 114
EmirElibol dedi: Taahhütname onayı vermeden ödemeye nasıl izin verdi? Genişletmek için tıkla... Şöyle oldu. Taahhütname onay sayfasıda açılmıyor.
EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 8 17 Eylül 2023 #4 Serkan_50 dedi: Şöyle oldu. Taahhütname onay sayfasıda açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Bende "taahhüt yaptı" olarak gözüküyor.
Serkan_50 dedi: Şöyle oldu. Taahhütname onay sayfasıda açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Bende "taahhüt yaptı" olarak gözüküyor.
S Serkan_50 Centipat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #5 EmirElibol dedi: Bende "taahhüt yaptı" olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... taahhüdü yapmayı unuttum ama parayı ödedim şimdi ne olacak ek süre açarlar mı yurtlar açılmadan önce?
EmirElibol dedi: Bende "taahhüt yaptı" olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... taahhüdü yapmayı unuttum ama parayı ödedim şimdi ne olacak ek süre açarlar mı yurtlar açılmadan önce?
EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 8 17 Eylül 2023 #6 Serkan_50 dedi: Taahhüdü yapmayı unuttum ama parayı ödedim şimdi ne olacak ek süre açarlar mı yurtlar açılmadan önce? Genişletmek için tıkla... Yurt müdürlüğünü arayıp konuşun.
Serkan_50 dedi: Taahhüdü yapmayı unuttum ama parayı ödedim şimdi ne olacak ek süre açarlar mı yurtlar açılmadan önce? Genişletmek için tıkla... Yurt müdürlüğünü arayıp konuşun.
cokacelemvar Zeptopat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Eylül 2024 #7 Serkan_50 dedi: KYK yurt ücretini yatırıp taahhütname onayını unuttum. Benim ne yapmam lazım ek süre verirler mi? Genişletmek için tıkla... Merhaba son durum neyle sonuçlandı aynı sorunu ben de yaşadım yardımcı olur musunuz?
Serkan_50 dedi: KYK yurt ücretini yatırıp taahhütname onayını unuttum. Benim ne yapmam lazım ek süre verirler mi? Genişletmek için tıkla... Merhaba son durum neyle sonuçlandı aynı sorunu ben de yaşadım yardımcı olur musunuz?
W wweugur1 Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #8 ben de aynı sorunu yaşıyorum şu an ne taahhütname onayladım ne ücret yatırdım tarlada çalışıyordum umarım fakirim diye mağdur olmam
ben de aynı sorunu yaşıyorum şu an ne taahhütname onayladım ne ücret yatırdım tarlada çalışıyordum umarım fakirim diye mağdur olmam
cokacelemvar Zeptopat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Eylül 2024 #9 wweugur1 dedi: ben de aynı sorunu yaşıyorum şu an ne taahhütname onayladım ne ücret yatırdım tarlada çalışıyordum umarım fakirim diye mağdur olmam Genişletmek için tıkla... mrb para yatırmadıysan sıkıntı olabilir yurt müdürlüğnü ara bi belki ilk kayıt yaptıran öğrneciysen yardımcı olabilirler
wweugur1 dedi: ben de aynı sorunu yaşıyorum şu an ne taahhütname onayladım ne ücret yatırdım tarlada çalışıyordum umarım fakirim diye mağdur olmam Genişletmek için tıkla... mrb para yatırmadıysan sıkıntı olabilir yurt müdürlüğnü ara bi belki ilk kayıt yaptıran öğrneciysen yardımcı olabilirler
W wweugur1 Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #10 cokacelemvar dedi: mrb para yatırmadıysan sıkıntı olabilir yurt müdürlüğnü ara bi belki ilk kayıt yaptıran öğrneciysen yardımcı olabilirler Genişletmek için tıkla... maalesef bu sene yurt gitti benim yine de yardımın için çok teşekkürler
cokacelemvar dedi: mrb para yatırmadıysan sıkıntı olabilir yurt müdürlüğnü ara bi belki ilk kayıt yaptıran öğrneciysen yardımcı olabilirler Genişletmek için tıkla... maalesef bu sene yurt gitti benim yine de yardımın için çok teşekkürler