KYK yurtlarının çıkması sıkıntı olur mu?

Daha fazla  
Arkadaşlar, babam hem emekli olup hem çalıştığı için ikisinin toplamına yakın bir maaşı gelir kısmına yazdık. Bu yurdun çıkmasını sıkıntıya sokar mı? Açıkta kalır mıyım?
Balıkesir/Bandırmada okuyacağım. Şu an 2 erkek yurdu var gösteriyor, yeni yapılan var ama dönem sonunu bulur açılması.

Okuduğunuz bölgenin yurt kontenjanına bağlı. Fakat ailesinin üstüne evi, arabası olan ve geliri yüksek olan kişilere de çıkıyor.

Okuduğunuz bölgenin yurt kontenjanına bağlı. Fakat ailesinin üstüne evi, arabası olan ve geliri yüksek olan kişilere de çıkıyor.
Babamın üstünde tek bir ev var, maaşı da 27k yazdık emekli+normal maaşı. Balıkesirde yurt kontenjanları hakkında pek bilgi bulamadım. Zaten bu sene çıkmazsa seneye yüksek ihtimalle çıkar gibime geliyor yeni bir yurt açılacağından.

Çıkmama ihtimali daha yüksek ama arkadaşın dediği gibi bir tık random atıyor. Zengin bir çok tanıdığım var kyk/burs çıkan

Hacım eğer devlette tanıdığın yoksa rastgele seçiliyor çıkanlar. Geçen yıl oda başına düşen öğrenci sayısını arttırarak KYK çıkmayan öğrenci kalmamıştı, bu sene de öyle olur muhtemelen.

Çıkmasa da sıraya sokuyorlar sizi eğer sıranız çok yüksek olmazsa hemen geliyor birkaç arkadaşım öyle 2 haftada girmişlerdi.

Çıkmama ihtimali daha yüksek ama arkadaşın dediği gibi bir tık random atıyor. Zengin bir çok tanıdığım var kyk/burs çıkan
işte burada benim de kafam karışıyor. babamın bir arkadaşının üstünde yazlık,ev, araba,vs. varken çıktı yurt. şehirler farklı tabiiki ama

umarım öyle olur. aksi halde çok pahalı, nasıl yetişilir hiç bilmiyorum

Çıkmasa da sıraya sokuyorlar sizi eğer sıranız çok yüksek olmazsa hemen geliyor birkaç arkadaşım öyle 2 haftada girmişlerdi.
o nerede okumuştu

İstanbuldaydı hocam ama her yerde aynıdır sirkülasyona göre değişiyor, eğer yedeklerde çok azsanız gelme ihtimali fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…