KYK'da çalışan VPN önerisi

badgpea

Femtopat
Daha fazla  
Herkese selamlar, KYK için PC'de çalışan VPN önerileriniz var mı? Proton VPN kullanıyordum fakat o da çalışmamaya başladı bilgisayarımda, KYK'da çalışan başka bir VPN biliyor musunuz?

ben de kyk da kaliyorum daha oyle bir vpn bulamadim konuyu takibe aliyorum.

İfadeler: H.R
Ben şu ana kadar çalışan 2 tane VPN buldum. Telefon için VPN-super (mavi arka planlı beyaz anahatar simgeli uygulama) ve bilgisayar için OpenVPN VPNBook protokolü. Biraz yavaşlar ama yani her siteye giriyorlar.

Ben şu ana kadar çalışan 2 tane VPN buldum. Telefon için VPN-super (mavi arka planlı beyaz anahatar simgeli uygulama) ve bilgisayar için OpenVPN VPNBook protokolü. Biraz yavaşlar ama yani her siteye giriyorlar.
Teşekkürler hocam, deneyeceğim.

Arkadaşlar arkadaşımdan aldığım tavsiyeye göre bir şey denedim ve çalıştı. Dediğine göre Proton VPN eski sürümünde çalışıyormuş ve yeni sürüme güncellediğiniz zaman bozuluyormuş. Bende 3.3 sürümünü indirdim ve KYK internetinde denedim ve çalıştı. Herkese Teşekkürler. Konu kilit.

Son düzenleme:
Az önce mullvad VPN aldım çok sağlam çalışıyor b

Dostum ben bugün Mullvad VPN aldım galiba en iyisi o hiç sorun yaşamadım tavsiye ederim önerdiklerimden daha hızlı çalışıyorar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…