Herkese selamlar, KYK için PC'de çalışan VPN önerileriniz var mı? Proton VPN kullanıyordum fakat o da çalışmamaya başladı bilgisayarımda, KYK'da çalışan başka bir VPN biliyor musunuz?
Ben şu ana kadar çalışan 2 tane VPN buldum. Telefon için VPN-super (mavi arka planlı beyaz anahatar simgeli uygulama) ve bilgisayar için OpenVPN VPNBook protokolü. Biraz yavaşlar ama yani her siteye giriyorlar.
Ben şu ana kadar çalışan 2 tane VPN buldum. Telefon için VPN-super (mavi arka planlı beyaz anahatar simgeli uygulama) ve bilgisayar için OpenVPN VPNBook protokolü. Biraz yavaşlar ama yani her siteye giriyorlar.
Arkadaşlar arkadaşımdan aldığım tavsiyeye göre bir şey denedim ve çalıştı. Dediğine göre Proton VPN eski sürümünde çalışıyormuş ve yeni sürüme güncellediğiniz zaman bozuluyormuş. Bende 3.3 sürümünü indirdim ve KYK internetinde denedim ve çalıştı. Herkese Teşekkürler. Konu kilit.
Arkadaşlar arkadaşımdan aldığım tavsiyeye göre bir şey denedim ve çalıştı. Dediğine göre Proton VPN eski sürümünde çalışıyormuş ve yeni sürüme güncellediğiniz zaman bozuluyormuş. Bende 3.3 sürümünü indirdim ve KYK internetinde denedim ve çalıştı. Herkese teşekkürler. Konu kilit.