KYK'da kalıp kilo almak normal mi?

KYK yemekleri pek sağlıklı değil ve besin değeri düşük basit karbonhidratlar ve bolca yağ içeriyorlar, lif ve protein oranları düşük bu nedenle yedikten kısa bir süre sonra açlık hissi oluyor, aynı zamanda vücut fazlaca su tutuyor bu nedenle ve kalori olarakta çok fazla bu da kısa sürede hem yağ hemde sıvı olarak kilo almanıza neden olmuş olabilir.

Fastfood yiyecekler doyma hissini yok eder. Bu yüzden fazla yiyor olabilirsiniz.
Hocam öyle çok fast food tüketmiyorum. Genelde lokanta, restoran yemekleri tarzı oluyor. Arada bir hamburger gömdüğüm oluyor ama her zaman değil.

Hocam öyle çok fast food tüketmiyorum. Genelde lokanta, restoran yemekleri tarzı oluyor. Arada bir hamburger gömdüğüm oluyor ama her zaman değil.
Neler yersiniz genelde?

O yüzden demekki bu kadar kısa sürede acıkıp tekrar yemek yiyesim geliyor. Zaten fark etmiştim. Nasıl bu kadar hızlı acıkıyorum diye bi sorgulamaya başlamıştım kendimi. Yiyorum 2 saat geçmeden direkt acıkıyorum. Sürekli bi yiyesim geliyordu akşamleyin ama gece çok bişey yemem.

Burda yazmıştım.@wrt49
Genelde gittiğim lokantada çorba bide ana yemek yiyorum. Tavuk sote, et sote, köfte gibi, yanına da pilav alıyorum.

Öncelikle yediğiniz aburcuburların kalori değerlerinden yola çıkarak ortalama olarak günlük yediğiniz kalori miktarını hesaplayın ve kaç kalori aldığınıza göre kaç kalorinin size kilo aldırdığını tespit edin ve aburcubur + fastfood yemeyi bırakın. Sonra kilonuzu kalori açığı ile normale döndürdükten sonra kontrollü olarak fastfood veya aburcubur yiyebilirsiniz fakat bunu kontrollü ve ne kadar yemenin size kilo aldırdığını bilerek yapmalısınız.

Ek:
Lokantadaki yemekler normal porsiyonlarda yendiği sürece sağlıksız durmuyor. Sorun muhtemelen fastfood + aburcubur ve kalori dengesi kısmında.

Anladım hocam sağolun. İşin ilginci ben bu kadar fastfood ve abur cuburu evdeykende yiyordum ortalama olarak diye düşünüyorum ama şimdi daha ayrı bir kilo aldırır hale geldi. Zaten son 2 senedir kilom sürekli bir artış eğiliminde ama arttıkça düşüyodum ve bu kadarda bi anda arttığı hiç olmamıştı.

Bol su iç, mümkün olduğunca sağlıksız yiyecek içeceklerden uzak dur. Hareketsiz kalman da kilo almana sebep verir.

Günde iki öğün. Makarna, noodle, cips, pilav gibi ürünler yasak. Protein ağırlıklı yiyecek tercihleri. Günlük en azından 100 defa ip atlamak gibi basit spor hareketleri. Bilinçli beslenme. Sıvı tüketiminde doğru tercihler ve abartıya kaçmamak önemli.

Bol su iç, mümkün olduğunca sağlıksız yiyecek içeceklerden uzak dur. Hareketsiz kalman da kilo almana sebep verir.
Hareketsiz kalsam iyiydi de hocam. Her gün minimum 10k adım atıyorum.

Her gün makarna veren kyk yemekleri elendi hocam. Anladım hocam sağolun.

Hocam orada nasıl dayanıyorsunuz.

Yaşanmaz orda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…