KYK'da kullanılacak taşınabilir internet önerisi

padden

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16-sn0011nt
Rtx 4060 Amd Ryzen 7840Hs
16 Gb Ram
Ya KYK'dayız. Superbox aldık 5 kişi sınırsız olarak. Şimdi eleman gelmiş ben oyun oynayamıyorum. Deyip çıkacağım diyor. Bana uygun fiyatlı güzel bir internet önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya KYK'dayız. Superbox aldık 5 kişi sınırsız olarak. Şimdi eleman gelmiş ben oyun oynayamıyorum. Deyip çıkacağım diyor. Bana uygun fiyatlı güzel bir internet önerir misiniz?
Superbox, Redbox muadilleri dışında bir seçeneğin yok. Hangisini seçersen seç baz istasyonu üzerinden online oyun falan da oynanmaz. Ben çıkacağım diyen arkadaşına da bunu ilet. Oyun oynamayı çok istiyorsa eve çıkması lazım.

Allah kimseyi Superbox gibi bir şeye muhtaç etmesin. Paranla rezil olmanın sözde 4.5G olarak vücut bulmuş hali.

Eleman anlamıyor ki zaten dağ başındayız telefon zor çekiyor bununla idare ediyoruz hala oyun diyor okumaya değil oyun oynamaya gelmiş.

Kimse ile uğraşmak istemezsen Vodafone sınırsız internet paketleri geldi. Eğer Vodafone çekiyor ise tercih edebilirsiniz. Mobil hatlara bu dediğim veriliyor. Okul hayatım da çok kullandım aylık 400GB kullanmışlığım vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…