KYK'da mobil internet pingli mi olur?

1xandaro

Hectopat
Bu sene üniversiteye başlayacağım ve KYK yurdunda kalacağım. Oraya gitmeden önce orada sıkılmamak için 5-6 tane hikayeli oyun indireceğim. Biliyorsunuz yurt interneti kötü. Laptoptan hikayeli oyun oynanır mı orada? Gideceğim yurtta okuyan bir arkadaşıma sorduğumda masa yanlarında priz yokmuş. Üçlü priz yasak mı yurtlarda? Veya yetkililerden biri oynadığımı görürse bir şey der mi?

KYK'da mobil internet bile pingli mi oluyor? Üçlu priz alacaksaniz kaliteli olanindan alin. Odadakileri rahatsiz etmediginiz surece oyuna bir şey demezler.

Yurtta TT ile ortalama 110 ms oynuyordum, ev interneti ile 60 ms. Farkı siz hesaplayın.

Kullandığınız telefon neydi? CA (carrier agression) özelliği olmayan telefonumda Speedtest Almanya sunucusunda 110ms aliyorum. Ancak 3 CA özelliği olan telefonda ortalama 90. Ikiside TT mobil. Yine de mobil internet, Wi-Fi'ya göre daha pingli.

Kullandığınız telefon neydi? CA (carrier agression) özelliği olmayan telefonumda Speedtest Almanya sunucusunda 110ms aliyorum. Ancak 3 CA özelliği olan telefonda ortalama 90. Ikiside TT mobil. Yine de mobil internet, Wi-Fi'ya göre daha pingli.

Oppo A74. Oynadığım oyunlar Marvel Rivals, Overwatch 2 ve CS2 arasında dönüyordu. Biraz eski olduğu için 3 CA özelliği olmayabilir benimkinde.

KYK'da mobil internet bile pingli mi oluyor? Üçlu priz alacaksaniz kaliteli olanindan alin. Odadakileri rahatsiz etmediginiz surece oyuna bir şey demezler.
Yurdun konumuna göre değişiyor ama mobil internetler çok iyi değil oyunlar için.

Sağlam sekilde Standalone 5G kurulmadikca mobil internetten oyun oynanilmaz. Ben KYK kalsam FPS oyunlari oynamazdim.
Standalone 5G ne bilmiyorum ama yurt internetinde 32 GB kota var ve Steam'a bile girmiyor. Mobil internet ise oyunlar için değil şu anlık. MS yüksek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı