KYK'da monitör almak mantıklı mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar birkaç ay önce ailemin haberi olmadan laptop aldım. Ve şu an taksitini ödüyorum. Genel olarak Valorant oynamak için almıştım fakat ekran küçük gelmeye başladığı için oynamıyorum. Ve birkaç güne bir internet kafeye gitmeye başladım. Her gittiğimde en az 200 TL gidiyor. Fakat yurt dağın başında olduğu için zaman geçirek bir şey yok. Bursum yatınca 2000 laptopun taksitine ödeyeceğim ve 4000 TL kullanılabilir para olacak kartta. Monitörü alırsam 2 ay taksit yapacağım ve 4000 bursun hepsi bitmiş olacak. Eve gittiğim zaman nasıl götüreceğim orasıda var. Çok tepki verirler. Bölüm bilgisayar programcılığı 2 yıllık. İlk yılın 2.dönemindeyim.

Yani hocam eğer elinizde kendinize yetecek miktarda nakit kalıyorsa alabilirsiniz. Para durumu ailenin tepkisinden daha önemli bence.

@ilkay kalfa yani hocam aslında tek harcamam orada kafeye gitmek oluyor. Onuda bırakırsam kalan para yeter.

Alabilirsiniz o zaman zaten ayda 10 gün gitseniz monitörün yarı parasını veriyorsunuz. Aile tepkiside zaten bilgisayar programcılığı okuyorsunuz bir kılıf uydurursunuz ona göre.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı